Most, hogy befagyasztották az alap üzemanyagok árát, a prémiumra magasabb felárat fognak pakolni a kutak, hogy behozzák a profit kiesést?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 10:16
11/13 A kérdező kommentje:
Ha már itt nem kaptam választ a kérdésemre, válaszolok magamnak: 479,9-ért tankoltam a prémium gázolajnak is literjét.
2021. nov. 21. 19:35
12/13 anonim válasza:
Leírom én is a tapasztalatomat: győri Shell kútnál tankoltam csütörtökön.
Benzinből háromféle szokott lenni ilyen módon: normál - ez a legolcsóbb, V-Power - ez magasabb árú, V-Power Racing - ez még magasabb árú.
Most az első kettő 479,9 Ft/liter áron volt, de a V-Power kifogyott. A harmadik 546,9 Ft/liter áron volt. Az árkülönbség tehát literenként 67 Ft. Megjegyzem: az első kettő E10-es, a harmadik E5-ös etanoltartalmú.
13/13 anonim válasza:
Ismerős ez a kifogyott történet XD ez lesz pedig, azt hitte Orbán maaajd !!ŐŐŐŐ!! megoldja! Nem véletlen került annyiba amennyibe az a kva üzemanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!