Most, hogy befagyasztották az alap üzemanyagok árát, a prémiumra magasabb felárat fognak pakolni a kutak, hogy behozzák a profit kiesést?
Igen, ezért kérdezem. Eddig új korától csak prémiumot kapott az autóm. Azt a 40Ft felárat én nem sajnáltam. De ha ez mától 100Ft lesz, azt már meggondolnám.
Mindenhol azt hangsúlyozzák, hogy az alap üzemanyagok ára lett befagyasztva. Ezért vetődött fel bennem a kérdés.
Jó, a kúton úgyis kiderül, ez is igaz. Csak kíváncsiságból kérdezem. Hátha tudja valaki, vagy tankolt már ma.
Nehogy már ugyanazt a "sz@r" üzemanyagot tankold már mint a prolik igaz...? Félsz hogy megdrágul a prémijum?
#3-nak van igaza...
"De ha ez mától 100Ft lesz, azt már meggondolnám."
Ez úgy működik, hogy odamész, megnézed az árakat és eldöntöd, melyiket tankolod.
Egyszerűbb, mint otthon agyalni rajta, meg a gyakorira kérdést kiírni róla. :-)
Én inkább azt sejtem, higy egyszerűen kint lesz a cetli, hogy "elfogyott" "hiánycikk", de van prémium, ha nagyon akarsz tankolni.
Aztán ha megint jön a covid hiszti, leesnek a piaci árak, akkor csak azért sem fogják 480 alá vinni a normál üzemanyagok árát.
#7 nem teheti meg az újabb rendelkezések szerint! nem olvastad?
és nem, nem csak ez az oldal hozta le hanem a hvg index stb. is...
Heti 48 óra az elég sok idő.
Majd a 47 órát szétosztják a megfelelő intervallumokra. Elvégre a hülye szabályozások és kiskapuk országa vagyunk.
Utolsó, pont ezt mondtam tegnap egy ismerősömnek, hogy ha fogja magát és minden nap este 10 és reggel 5 között árulja, az már heti 48 óra felett van és már kis van játsza a szabályozás.
Más kérdés, hogy ha máshol meg napközben is 480, akkor fogom magam és oda megyek tankolni. Egy tank benzinnél már 2000 forint is lehet a különbség, nem olyan mint régen, hogy 3-5 forintokról beszélnük /liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!