Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most, hogy befagyasztották az...

Most, hogy befagyasztották az alap üzemanyagok árát, a prémiumra magasabb felárat fognak pakolni a kutak, hogy behozzák a profit kiesést?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
100+ forint felárral a simához képest senki nem fogja azt tankolni.
2021. nov. 15. 10:22
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen, ezért kérdezem. Eddig új korától csak prémiumot kapott az autóm. Azt a 40Ft felárat én nem sajnáltam. De ha ez mától 100Ft lesz, azt már meggondolnám.

Mindenhol azt hangsúlyozzák, hogy az alap üzemanyagok ára lett befagyasztva. Ezért vetődött fel bennem a kérdés.

Jó, a kúton úgyis kiderül, ez is igaz. Csak kíváncsiságból kérdezem. Hátha tudja valaki, vagy tankolt már ma.

2021. nov. 15. 10:26
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
A premium igazából eddig is csak a kutaknak volt jó, másnak nem, ha normálisan van olaj cserélve az autóban, és emgkapja az alap karbantartást, a sima üzemanyagoktól sem lesz semmi bajuk.
2021. nov. 15. 10:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez igazán örvendetes, csak nem ez volt a kérdés.
2021. nov. 15. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Nehogy már ugyanazt a "sz@r" üzemanyagot tankold már mint a prolik igaz...? Félsz hogy megdrágul a prémijum?

#3-nak van igaza...

2021. nov. 15. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

"De ha ez mától 100Ft lesz, azt már meggondolnám."

Ez úgy működik, hogy odamész, megnézed az árakat és eldöntöd, melyiket tankolod.

Egyszerűbb, mint otthon agyalni rajta, meg a gyakorira kérdést kiírni róla. :-)

2021. nov. 15. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Én inkább azt sejtem, higy egyszerűen kint lesz a cetli, hogy "elfogyott" "hiánycikk", de van prémium, ha nagyon akarsz tankolni.

Aztán ha megint jön a covid hiszti, leesnek a piaci árak, akkor csak azért sem fogják 480 alá vinni a normál üzemanyagok árát.

2021. nov. 15. 11:39
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

#7 nem teheti meg az újabb rendelkezések szerint! nem olvastad?

[link]

és nem, nem csak ez az oldal hozta le hanem a hvg index stb. is...

2021. nov. 15. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Heti 48 óra az elég sok idő.

Majd a 47 órát szétosztják a megfelelő intervallumokra. Elvégre a hülye szabályozások és kiskapuk országa vagyunk.

2021. nov. 15. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, pont ezt mondtam tegnap egy ismerősömnek, hogy ha fogja magát és minden nap este 10 és reggel 5 között árulja, az már heti 48 óra felett van és már kis van játsza a szabályozás.

Más kérdés, hogy ha máshol meg napközben is 480, akkor fogom magam és oda megyek tankolni. Egy tank benzinnél már 2000 forint is lehet a különbség, nem olyan mint régen, hogy 3-5 forintokról beszélnük /liter.

2021. nov. 15. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!