Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent a sportos vezetői...

Mit jelent a sportos vezetői helyzet?

Figyelt kérdés
Van egy 2005-ös Cordobám, és hasznaltauto.hu-n rákerestem az autóra, hogy az autónavigátor véleménynél megnézzem mit írnak pozitívumként és negatívumként. A pozitívnál oda van írva, hogy sportos vezetői helyzet, rákerestem, hogy konkrétan mit takar, de nem találtam semmit. Tudom mit jelent az, hogy sportos, de konkrétan ennél a járműnél mit értenek ezalatt, mert azért nem egy versenyautó belülről sem.
2021. nov. 12. 19:41
 1/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
69%
Szerintem az ülés elhelyezkedése a kormány, a váltó és a pedálokhoz képest.
2021. nov. 12. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Hm, az meglehet. Köszönöm a gyors választ! :D
2021. nov. 12. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
#1 kordobában ilyen? annyira sportos, mint egy ikarus 266. :D :D
2021. nov. 12. 21:58
 4/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
91%
#2 Hát ha egyszer ezt írták...
2021. nov. 12. 22:07
 5/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

Valószínűleg aki tesztelte nem sok autót vezethetett előtte!

Talán ha egy Cupra és arra vonatkozna, bár mai szemmel már az sem hiszem, hogy sok "hú b*zmeg" izgalmat tartogatna, kicsit megugrott azóta az autók teljesítménye!

Mondjuk azt sem tudom, hogy létezett e Cupra, Cordobából, mert a Leon meg az Ibiza az nagyon népszerű, de most végiggondolva nem rémlik, hogy valaha láttam volna Cordoba Cupra-t!

Az alapmotorokkal meg egy rém unalmas autó, teszi a dolgát, de ennyi!

2021. nov. 13. 04:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A Cordobában pont semmi sportos nincs. De amúgy tipikusan sportos vezetői helyzet az, amikor nagyon alacsonyan ülsz, nyújtott lábakkal.
2021. nov. 13. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
21:50 Igen tudom, hogy semmi sportos nincs benne, csak is a sportos vezetői helyzet "fogalmára" voltam kíváncsi, amit meg is kaptam, szóval köszi!
2021. nov. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!