Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért adják el általában a...

Miért adják el általában a sportos autókat motorfelújítás után?

Figyelt kérdés
Sportos autót keresek, de rengeteg olyan hirdetésbe futok, ahol egy 1500-2000 km-rel ezelőtt lett felújítva a motorja. Ha költöttek kb 400 000 ft-ot motorfelújításra, akkor miért adják el felújítás után? Netán nem sikerült jól a felújítás? Vagy mi okuk lehet?
2021. okt. 21. 23:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden használt autó frissen felújított, épp most költötte rá a vételára legalább felét, de inkább többet az eladó és tulajdonképpen annyira jó, hogy nem is érted, miért adja el.

Pedig a valóság egyszerű, különösen a sportos vagy annak számító autóknál: mikor a sokadik tulajdonos boyracer alatt kezd letérdelni a technika, a garázssoron a sógorral valahogy összetákolják, hogy még 1-2000 km-t lehúzzon hibajelzés és megállás nélkül (váltóolajba nyomott zsír és fűrészpor zajcsillapításra, 15W40-es motorolaj füstölés és olajfogyasztás ellen, EGR falazás, DMF összehegesztése), aztán megpróbálja gyorsan elpasszolni valami baleknak, mielőtt teljesen széthullana.

2021. okt. 22. 05:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Hazudnak és valójában nem volt felújítás.

2. Rosszul sikerült a felújítás és sok pénzt vitt el, gyorsan elpasszolják, hogy visszajöjjön egy kevés belőle.

3. Sikerült a felújítás, sok pénzbe került, üres a családi kassza, kell a pénz és ha ezt úgy is keveset használják hát eladják.

4. Sikerült a felújítás, de alig van használva, csak a helyet foglalja és amúgy is ki van nézve a következő autó amit lehet bütyökölgetni. Így eladják.

Van egy pár opció.

2021. okt. 22. 06:18
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb ember megbánta és szeretne megszabadulni tőle.

Az egy nagy lózung hogy sportos autó, semmi értelme nincs neki, csak ezért jó drágán tudják eladni a ficsuroknak.

Meg hiába költöttek rá X összeget, legközelebb még több kell rá.

2021. okt. 22. 07:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a motorfelujítast úgy érdemes kezelni, mint az eladó frissen felújított lakás.

A lakás max ki van festve, hogy eltakarják a hibákat, meg a peneszszagot az eladás idejére.

A kocsiban meg lehet kicserélték a gyertyakábeleket és kapott egy motormosást.

2021. okt. 22. 08:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Rá kell kérdezni, hogy mit takar pontosan és hogy számlák vannak-e róla.
2021. okt. 22. 09:04
 6/15 A kérdező kommentje:
Fenykepeket szoktak ikyenkor kuldeni rola a kivett motorrol stb. Csak az a furcsa hogy rengetegen felujitas utan adjak el. Lehet megprobalkoznak egy gyuruzessel, aztan azutan derul ki hogy honolni sikolni csapagyazni stb is kellett volna... vagy kitudja. Mert egy normalis ember nem kolt ra tobbszazezret hogy utana eladja azonnal.
2021. okt. 22. 10:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Én például azért adtam el még régebben E36 28i kabriót így, mert éveken keresztül folyamatosan gondjaim voltak vele, amiket folyamatosan javítgattunk, és ahogy eljutottunk a legvégére (szelepszár szimeringezés, mert úgy ette az olajat mintha nem lenne holnap), használtam két nyári hónapon keresztül és rájöttem hogy meguntam. Kész lett, olyan volt amilyen szerettem volna hogy legyen, benne álltam milliókkal, és rájöttem hogy továbbra sem elég jó nekem, tuningba meg nem akartam belevágni a fejszém. Két kerékre váltottam utána hobbijármű gyanánt.
2021. okt. 22. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

"sportos autó"

Azbazmeg, mekkora sport már sörhassal, napszemcsiben a Váci úton nyomni neki. Sportos édesfäszom, az. Istenbarmai. Ha sportolni akarsz, menjél futni, vagy focizni a haverokkal. Ha közlekedni akarsz akkor meg vegyél autót.

2021. okt. 22. 13:40
 9/15 anonim ***** válasza:
#8: azért megnézném a futós testeddel hogy nyomnál végig akár csak anyósülésen egy tetszőleges autóversenyt. Az autósport az fizikailag is sport, edzeni is kell rá. Nyilvan a váci úti gyorsulás nem autósport, hanem kisfaszúság.
2021. okt. 22. 13:51
 10/15 A kérdező kommentje:
8 as Te sem vagy a legelesebb kes a fiokban. Latom te is vetted a lenyeget. Nehogy idegrohamot kapj.
2021. okt. 22. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!