Most hétfőtől minden benzinkúton egységesen 480Ft lesz az üzemanyag és akkor jobban megéri mondjuk OMVnél tankolni ahol osztrák üzemanyagot árulnak ami jobb minőségű?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 12:01
11/12 anonim válasza:
Akkor tankolj ott.
Ezt most valami OMV reklám?
12/12 Wadmalac válasza:
Az OMV dízellel nekem is pozitívabb tapasztalatom volt anno, mikor még Peugeot 205 olajkályhával jártam.
Főleg télen.
Nem tudom, hogy az "alap" üzemanyag esetén miben különbözik egy "alap" MOL gázolajtól, de csöndesebb hidegjárása, könnyebb hidegindítása volt.
Az még egy öreg szopódizel volt, nem biztos, hogy egy modern, nem előkamrás TD esetén kijön ugyanez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!