Váltókar hiba? Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Van egy Mercedes Benz A 170CDI autóm. Tegnap vásárolni voltam vele, hazafelé 4x kellett megállnom, mert nem vette be a sebességet. Ma a lányomat elvittem oviba, hazafelé már egyik sebességet se vette be, hiába kuplungoltam újra, hiába indítottam újra. Nagy nehezen aztán egyesbe raktam és hazatudtam vele jönni. Előző tulaj szerint hideg időben megdermed benne az olaj. Dieseles autó. Köszönöm szépen előre is válaszokat.2021. nov. 11. 09:13
1/19 anonim válasza:
Inkább a kuplung adta meg magát.
2/19 A kérdező kommentje:
De rendesen be tudom nyomni a kuplungot. Azzal nincs gond
2021. nov. 11. 09:17
3/19 anonim válasza:
A pedál benyomása egy dolog. De maga a kuplung mehetett szarrá, akkor szokott ilyet csinálni. De persze lehet olaj is, el kell vinni szerelőhöz.
4/19 anonim válasza:
Előző tulaj csúnyán átver téged.
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak. Vasárnap ér rá az aki rátudna nézni. Remélem nincs nagy gond. De tényleg eddig nem csinálta. Nem tudom mi lett vele. Érdekes mert néha beveszi a sebességet van amikor meg egyáltalán nem. Simán kitudnám törni a váltót, mert semerre nem megy.
2021. nov. 11. 09:41
6/19 anonim válasza:
Milyen rég vetted az autót?
A leírásod alapján nem emel ki a kuplungszerkezet. Ehhez nem sok köze van a "dermedt" váltóolajnak.
7/19 A kérdező kommentje:
3 hete vettem
2021. nov. 11. 09:58
8/19 anonim válasza:
Friss jogsis vagy? Sokat csúsztatod a kuplungot?
Mindegy. Vontassátok el szervízbe. Szétszedik, és kiderül mi ment tönkre. Felesleges vasárnapig várni, ránézéssel nem gyógyítható.
9/19 A kérdező kommentje:
Igen, friss. Dehogy csúsztatom. Dieseles autón tanultam vezetni is megtanultam hogyan kell indulni, menni vele. :)
2021. nov. 11. 10:04
10/19 anonim válasza:
Lehet kuplung munkahenger probléma. Az anyagilag sem vészes történet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!