4-5 millió ft körül HASZNÁLT autó?
Figyelt kérdés
Kis szervízigényű újszerű autót keresek külföldi munkavégzés céljából. Amit tudnia kell az autónak: kompakt méret vagy nagy puttony, autópályára is megfelelő motor ( 3 hengeres turbosok szerintem kilőve) , semmiképp sem dízel, vagy ha igen akkor olyan amivel jó pár évig baj nem lesz.
Amiket néztem: Toyota Auris 1.8 hsd ( mert városba is megyek vele vagy főúton)
Dacia logan mcv stepway ( itt csak az 1.5 dci jöhet szóba, a 0.9 tce szerintem harmatgyenge)
Astra J 1.6 benzin. Itt leginkább a fogyasztással van bajom, mert az autó dög nehéz. (1400-1500 kg)
Ti mit vennétek? Mit ajánlotok?
Az auris 4-5 milla között 5-6 éves.
A dacia ennyiért fél éves 6000 km rel
A j astra pedig 4 milla és 4 éves
Mindegyikből a felső ársávból válogattam.
2021. nov. 7. 18:48
4/8 anonim válasza:
Ebbe az összegbe szerintem már a K Astra is belefér, és ahogy hallottam még a sima 1.4 szívó is egész jó teljesítményt ad le. Itt van egy 1.4T változat egész szép állapotban [link]
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként ti a dizel autókról mit gondoltok? Teljesen kukák lesznek lassan vagy van bennük még potenciál? Látom az adblue hisztit.
2021. nov. 8. 01:39
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagy lesz az értékcsökkenésük. +Adblue jó drága lesz vagy hiánycikk lesz pár év múlva, akár mesterségesen generálhatják is mindezt.
7/8 anonim válasza:
Amúgy a fentiek közül a Toyota. Astra tényleg nehéz, Dacia meg nem egy szint egy Toyotával.
8/8 anonim válasza:
Astrából az előző generáció volt nehéz, a K astra már jóval könnyebb. 1.4 turbó nagyon jól viszi, próbáltam már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!