Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért félnek a megtört, de...

Miért félnek a megtört, de javított autóktól?

Figyelt kérdés

2 éve vettem kintről behozott járművet, majd itthon rétegmérésnél kiderült, hogy törve volt. Az eladó megreklamálta utólag, emiatt a kinti cég megtérített belőle valamennyit illetve nekem is felajánlottak egy jelentősebb árengedményt. Az autó kívül - belül hibátlan állapotban van, átvizsgálás során sem derült fény műszaki problémákra, plusz kaptam rá 1 év garanciát. Úgy voltam vele, hogy nem rossz vétel, ráadásul megbízható márka. Azóta valamivel több, mint 20e km tettem bele, a kötelezőkön kívül még nem kellett hozzányúlni, de pár ismerősömtől azóta is megkapom, hogy ez rossz vétel volt és megbánom majd.

Pontosan mit értenek ezalatt? Hogy majd ha eladom akkor csak nyomott áron megy el, mert törve volt? Most annyiért eltudnám adni, amennyiért vettem, még így is, szóval nem pontosan értem.

2021. nov. 7. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
De szépen ráugrottatok a kis x-re. Gondolom ti már mind cseréltetek sárvédőket, ajtókat és full tele vagytok szakmai tapasztalattal.
2021. nov. 7. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha dokumentálva volt a sérülés és a javítás, akkor nem feltétlenül kell félni egy sérült autótól.

Viszont rengeteg rémtörténetet lehet neten találni két külön autóból összerakott szörnyekről, ahol azért borítékolható, hogy a korrózió előbb ki fogja kezdeni és a biztonság szempontjából sem lesz soha olyan, mint egy új.

2021. nov. 7. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Töretlen autó? 2 hónapja vettem észre, hogy be van horpadva jobb elöl. azelőtt is voltak kisevbb sérülések. Valószínű parkolóból. Egyiket sem csináltattam még meg. 8 évesen körben van 1 kisebb horpadás és 4 még kisebb sérülése. + minimum 5 helyen kőfelferődésből pici festékhiány. Ha kijavíttatnám és körbemérnék rommátörtnek vennék.
2021. nov. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!