4/10 Koaxk Ábel válasza:
"Airbag lámpa világít"
Annyira hihető, hogy ecseteli mennyit költött rá, de közben meg egy ilyen hibát, ami "elvileg" csak kábelhiba nem csináltatott meg!
Ez a tipikus "a klíma nem működik, de csak fel kell tölteni" és hasonló fillérbaszó leírások egyike, amikor oltári nagy gáz van de elmaszatoljuk, hogy megnyugtassuk a vevő jelölteket, na meg ugye, ott van, hogy nem jó, így nincs erre semmilyen szavatosság, mert tudta a vevő!
Erősen szopóroller feelingje van!
Bár tényleg szépnek tűnik, de ne vedd meg!
5/10 anonim válasza:
Ismerem az autót, tényleg jó a gép, az a gond hogy azt a sérült kábelt ülésestől kell cserélni,vagy a szövetet kell megbontani, nem éppen egyszerűen orvosolható hiba, azért nem lett megcsináltatva mert frissen lett újrahúzva így aztán sajnálja a gazdája megbontani, ráadásnak minek pöcsöljön vele mikor eladni akarja nem megtartani.....
6/10 anonim válasza:
Annyira tudtam, már mielőtt bejelentkeztem volna és rákattintottam volna a képre, hogy egy lefingott, bűz okádó, német ex-premium olajkalyha lesz a képen! S nyert...
7/10 anonim válasza:
Vegyél inkább egy hasonló korú franciát vagy olaszt, pl Xsara, Stilo, garantált, hogy KEVESEBB bajod lesz vele, mint ezzel. Írtak már többen ezen az oldalon, hogy értelmes ember 5 évesnél (!!) idősebb NÉMET kotlát nem vesz! A felmérések, vélemények szerint a germán katyvasz okkal van a LEGTÖBB probléma. S milyen érdekes, nem a franciákkal!
8/10 anonim válasza:
Audisként mondom, ezt NE vedd meg!
Megvan a véleményem azokról, akik egy "kis" Audi alá "odabarkácsolnak" egy A6-os Allroadra való felnit!
Ez egy tuning jóskának az autója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!