Falsot szívhat a motor?
Vagy kevés benzint kap és sovány a keverék neki.
A szívató működik?
Olvasd el az 1. válaszom.
Kérdeztem ott arra se tudsz válaszolni???
befogoda légszűrőt, és közben indítózól is?
mesélj még:)
mi ez fűnyiró?
4.
Írtam, hogy automata szívatós, és nem, nem tudom hogy működik e.
5.
Nem értem, mi olyan hihetetlen ezen. Hogyha nem értesz hozzá, nem kell választ adni.
Akkor ellenőrizd már le! Jézusom...
az injektoros motorokon nincs szívató
Ott a befecskendezett benzin levegő keverék arányát elekrtonikusan vetérli a motor vezérlőegység
A szívató a porlasztós autókon volt anno, a szívatő elzárta a levegő utját a szívőcsőnél igy dúsította a keveréket
Ugy hogy aki injektoros autóknál szívatót emleget az kb szart se ért az autokhoz...
Amugy maga a kéréds eléggé infantilis, kicsit jobban le kéne írni a történetet...
9.
Ez egy Yamaha Jog 2 ütemű robogó.
Az elektronika valamiért tönkre ment benne, ezáltal az automata szívató nem emelgeti a tűt a karburátorba.
Eddig a motor teljesen jól indult, de az összerakás óta csak úgy pörög fel a motor kb 5 másodpercre, hogy teljesen lefogom a légszűrő nyílás, és akkor is úgy pörög a motor, mintha teljes gázon húznám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!