Mi történik, ha valakinek nincs lehetősége átvenni az új autót, amikor hívják, hogy átveheti?
Arra gondolok, hogy mi a helyzet akkor, ha valakinek szólnak a szalonból, hogy kész minden, el lehet vinni az új autót, de épp akkor nem tud érte elmenni? (Pl. beteg, covidos, karanténban van, kórházban van, vagy épp olyan a munkája, hogy hétközben dolgozik 8-16, hétvéégn meg nem adják át, stb, esetleg hónapokkal korábban rendelte, és azóta kiment külföldre ahol több hónapot van kint egyhuzamban, stb stb ilyenekre gondolok)
Mi a helyzet ezesetben ha valaki nem elérhető, mikor át kéne venni az új autót? Járt már valaki így, hogy épp akkor nem tudott érte elmenni? Mi lett végül?
Én pont így voltam ezzel!
A forgalomba helyezést 3 hétig(!) húzták. Aztán egyszer csak szóltak, hogy azonnal vigyem el. Mivel ez februárban volt szakadó hóesésben, az új autót gyárilag pedig nyári gumival szerelték és 200 km-re kellett volna hazavinnem, megkérdeztem, hogy nagy probléma lenne-e ha csak pár nap múlva mennék az autóért.
Nem örültek neki, arra hivatkozva, hogy nincs helyük. Mivel ez egy keddi napon volt, abba végül belementek, hogy pénteken megyek az autóért. Az után viszont napi tárolási díjat számoltak volna fel. Több mint 9 millió forintot utaltam át az autóért, de ez ebből a szempontból lényegtelen volt.
Szóval megegyezés kérdése. Pár napba általában belemennek. Hetek, hónapok esetében már csak a jóindulat függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!