Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kerülnek le a gyári...

Miért kerülnek le a gyári dísztárcsák sok év múlva az autókról?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy főleg a 90-es évek beli/2000-es évek eleji autóknál már alig-alig vannak olyanok, amik a gyári dísztárcsákkal futnak. Sokszor vagy simán csak felni van, vagy másféle, boltban kapható dísztárcsa. hahun is szoktam figyelni, van amikor le is kérdezem, és sokszor azt látni, hogy 2-3-4 évvel ezelőtt még megvolt mind a 4, viszont már másféle van rajta.

Mi lehet az oka? Elhagynak egyet, és inkább kidobálják a másik 3-at is, ahelyett, hogy azt az egyet próbálnák eg pótolni pl. bontóból? Vagy más oka van a keréktárcsák leszerelésének/lecserélésének?

2021. nov. 2. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10, akkor miért azzal rendelted?

Nekem az előző autóm alufelnikkel jött ki a gyárból. Ez volt a nyári szett. Télre vettem lemezfelniket gyári dísztárcsákkal. Nem volt vele semmi bajom. A mostani autómat is alufelnikkel rendeltem, téli szettnek egy kisebb 16"-os, de szintén gyári alufelniszettet kértem.

2021. nov. 2. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lemezfelnikkel rendeltem, mert az erre kapott kedvezményből olyan alukat vettem ami nekem tetszik.

A lemezekre pedig felment a téli gumi.

Így kedvemre való mintájú az alufelni, és megmaradt 4 gyári dísztárcsa.

Eladásnál jól fog mutatni. :)

2021. nov. 2. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Olvasom ma reggel ezt a kérdést, erre mire hazaérek látom, hogy hiányzik a bal első. Sosem fordult velem ilyen elő, most meg itt nézelődök cseredarab után.

Legközelebb átgondolom mit olvasok el😂

2021. nov. 2. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13!

Lehet, hogy neked nem kellene a lakásfeltörésről, autólopásról és házastársi hűtlenségről szóló "gyakori-kérdések"-et olvasnod. ;)

2021. nov. 2. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 10 év után lelopták a gyárit. :(
2021. nov. 4. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!