Mennyibe kerül egy teljesen gyári, zárt, natúr, üres (még belső átalakítás előtti) nyerges félpótkocsi? Ha különböző árak vannak milyen "tól-ig" ártartomány között mozognak az üres, gyári, zárt (nyergesekre csatlakoztatható) félpótkocsik árai?
Menj fel oda ahol árulnak, hirdetnek ilyet és meglátod.
Itt biztos nem kapsz erre választ.
Módosítom tehát a kérdésemet:
Milyen keresőszavakkal keressek rá (angol/német is jöhet!) a fent olvasható teljesen gyári (azaz: új), még átalakítás előtti (azaz: üres, natúr) zárt fél pótkocsik árazására?
Nem tudom újonnan hol hirdetnek ilyet. :)
Nem vagyok kamionos, nem tudom, mit jelent, hogy "belső átalakítás előtti", de járművek, pótkocsik, stb... a hasznaltauto.hu-n is vannak. Legfelső sorban ki kell választani a pótkocsi ikonját, kivitelnél megadni a dobozost és kapsz pár találatot, amiből szemezgethetsz.
A truckscout24.hu-n Európa-szerte tudsz keresni.
Az végülis mindegy. Polcok, szekrények, bútorok, vezetékek, stb. be- és felszerelése értendő ezalatt. Ezektől mentes állapot.
A Truckscout linket azonnal megnézem!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!