Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Road Train (Europe), maximális...

Road Train (Europe), maximális hossz: 18.75 M. Link alább! Ez mit takar, milyen pótkocsikkal rendelkező kamionokat? (Hogyan/honnan lehetne néhány kifejezetten EU országúti vonat fényképét ennek elképzeléséhez előkeresni? Csak 25.25-ösöket találtam.)

Figyelt kérdés

[link]

A második bekezdésben olvasható: 18.75 m for road trains.

2021. nov. 1. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hisztiske, engem te ne akarj helyreigazítani, hagyd el a borsodi zsákfalu egyik házának szobáját, és nézelődj forgalmasabb helyeken, városban.

De mostmár kíváncsi leszek, direkt figyelni fogom az úton egyetlen napig hogy hány pótost látok..

2021. nov. 2. 12:10
 12/14 A kérdező kommentje:

:)) Megmosolyogtató trollkodni próbáló tízes kis legényke: ehhez jóval több kellett volna, hogy sikerüljön bárkit is bevonni kisded játékaidba. Túlságosan átlátszó vagy. :)

Máskor esetleg kifinomultabban, akkor talán egyszer majd sikerülni fog valakivel a jövőben neked.

Tizenegyes mindent gyermetegen magadra vevőke: nekem te ne akarj okafogyottan förmedezni, akkor majd nem lesz szükség arra, hogy helyreigazítsalak téged.

Még csak nem is faluban lakom! :)))

Így mellélőni! :))

2021. nov. 2. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Nesze b+, pótkocsis teherautó ami 18,75 méter lehet:

[link]

[link]

[link]

eadmin/media/images/transport/CT_Komplettladung_01.jpg

2021. nov. 2. 13:19
 14/14 anonim ***** válasza:

A 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet szabályozza a járművek méreteire vonatkozó feltételeket:

5. § A járművek méreteire vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek

b) gépkocsiból (...) és egy pótkocsiból álló járműszerelvénynél, továbbá csuklós autóbusznál: 18,75 méter

[link]

2021. nov. 2. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!