Road Train (Europe), maximális hossz: 18.75 M. Link alább! Ez mit takar, milyen pótkocsikkal rendelkező kamionokat? (Hogyan/honnan lehetne néhány kifejezetten EU országúti vonat fényképét ennek elképzeléséhez előkeresni? Csak 25.25-ösöket találtam.)
Hisztiske, engem te ne akarj helyreigazítani, hagyd el a borsodi zsákfalu egyik házának szobáját, és nézelődj forgalmasabb helyeken, városban.
De mostmár kíváncsi leszek, direkt figyelni fogom az úton egyetlen napig hogy hány pótost látok..
:)) Megmosolyogtató trollkodni próbáló tízes kis legényke: ehhez jóval több kellett volna, hogy sikerüljön bárkit is bevonni kisded játékaidba. Túlságosan átlátszó vagy. :)
Máskor esetleg kifinomultabban, akkor talán egyszer majd sikerülni fog valakivel a jövőben neked.
Tizenegyes mindent gyermetegen magadra vevőke: nekem te ne akarj okafogyottan förmedezni, akkor majd nem lesz szükség arra, hogy helyreigazítsalak téged.
Még csak nem is faluban lakom! :)))
Így mellélőni! :))
A 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet szabályozza a járművek méreteire vonatkozó feltételeket:
5. § A járművek méreteire vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
b) gépkocsiból (...) és egy pótkocsiból álló járműszerelvénynél, továbbá csuklós autóbusznál: 18,75 méter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!