1 Tolató szenzorom eltűnt, az hogy lehet?
Gondoltam rá hogy kiesett de elég masszív, nem hinnem hogy csak ugy kiesne.
Lopásra gondoltam még de úgy tudom ezek nagyon olcsók tehát nem hiszem 1dbot kilopnanak.
"Gondoltam rá hogy kiesett de elég masszív, nem hinnem hogy csak ugy kiesne"
Hát csak úgy nem is. De ha mondjuk eltörött egy tartófül, az Isten sem fogja meg max a kábel.
Meglepődnének sokan, mekkora patkány tapló semmirekellő emberekkel van tele a világ. Az is lehet hogy valaki kilopta (itthon 5 forint is pénz...), de az is simán benne van, hogy valakire mondjuk kicsit ráparkolál, cserébe ő ezzel bosszút állt rajtad.
Én legutóbb a saját szememmel láttam, hogy egy erősebben pigmentált úr nem tudott kiállni a belvárosban a lerohadt Merdzsóval a parkolóból (pedig nem lett volna nagy mutatvány, de a sok koksztól már nem hajlott a karja szegénynek), úgyhogy a porontya meg az asszonya mellől kiszállt, rárugott kettőt az előtte álló új 3-as BMW-re, majd meghúzta ahogy kiállt végül nagy gázzal. Haverom felvette az eseményt, meglett a tulaj egy BMW-s csoportban, lett is belőle ügy, de nem hittem el amit láttam. Vannak ilyenek.
pfff na ezek után nem lepődom meg ha kilopták. Borzalmas mennyi primitív emberrel van tele a világ, ezeknek autot5sem szabadna venni.
Anno hugomnak egy Peugeot emblémát loptak le mondjuk az sem semmi :D
Amúgy igen, borzalmas hol tart ez az ország.
Mennyiért is tudja eladni azt a szenzort? Már ha valakit érdekel csak úgy egy darab.
Az embléma a másik. Felénk a BMW-kről lopkodtál le az emblémákat. Oké hogy darabja a gyári felfújt áron 22ezer, de a parasztja 1000-ért árulta végül akit elkaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!