Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez az adblue hiszti ?

Mi ez az adblue hiszti ?

Figyelt kérdés

Az adblue-s járműveknél két tartály van, a dízel és a blue…

De ha az adblue kifogyna, akkor az autó se indul el?

A kijelzőn ki van írva az adblue tartályszintje is?

2021. okt. 26. 19:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
Mondtam én egy szóval is, hogy nem azért állt le a gyártás, amit említesz?
2021. okt. 27. 10:12
 32/45 anonim ***** válasza:
Azt hiszik, hogy hiány van adblueból. Szokásunk elhinni minden hülyeséget az interneten. HIába vannak tele a benzinkutak adblue-val, nem hisszük el :D
2021. okt. 30. 15:23
 33/45 anonim ***** válasza:
Nálunk konganak a benzinkutak polcai az ürességtől. 10-ből 1-kútnál volt anná is utolsó előttit hoztam el.
2021. okt. 30. 23:48
 34/45 anonim ***** válasza:
Az eu nem szerződött az oroszokkal gázszállítás ügyben mert Putyin ilyen meg olyan, környezetszennyező a gázza és különben is egy gané, ezért a gázellátás is csökkent. Putyin erre fogta és elzárta a főcsapot és például Lengyelország felől már nem jön gáz. Na most műtrágyára szükség van, fűtésre és iparra szükség van. Ehhez mind földgáz szükséges az előállítására csak arról feledkeztek meg hogy ez az adalék is ammónium tartalmú amihez úgyszintén földgáz kell hogy elő lehessen állítani. Ezért keletkezett hiány, és persze a pánik és a termék várható magas ára miatt.
2021. nov. 3. 05:18
 35/45 anonim ***** válasza:
#34 Jó nagy hülyeséget írtál, az oroszok 10%-al több gázt szállítottak eddig idén, mint a tavalyi évben eddig az időszakig. Arról nem beszél az európai média, hogy a hollandok idén bezárták a gázmezőiket, a norvégok kevesebb gázt adtak, az amerikaiak pedig a távol-keletre viszik az LNG nagyját, mert amikor itt $30 volt a gáz, a kínaiak megvették 50-ért. Most megvenné Európa 60-ért, de a kínaiak már lekötötték a mennyiségüket, oda kell vinni nekik.
2021. nov. 3. 07:35
 36/45 anonim ***** válasza:

34es

Az EU mondta hogy nem kell az orosz gáz, majd mi megoldjuk. Hát láthatjuk a megoldást, és még meg sem kezdődött rendesen a tél. Nem vagyoj egy oroszpárti, de ha nem segítenének az oroszok most, az EU országai nagy része éhen halna és megfagyna ezen a télen.

2021. nov. 3. 08:07
 37/45 anonim ***** válasza:

36-os erre mérget vehetsz.

Ki kéne lépni az euból és szövetkezni az oroszokkal, sokkal jobban járnánk...

2021. nov. 3. 08:12
 38/45 anonim ***** válasza:
Egyikkel se jobb igazából.
2021. nov. 3. 08:25
 39/45 anonim ***** válasza:
33: hazudni bűn ;) biztos az lehet, hogy miután elmentél visszapakolják az összeset, hogy nekem úgy tűnjön tele van. M3, M7 mol benzinkutakban TELE van a polc. pesten is a MOL kutak tele vannak. agipot néztem, auchan-t, shell-t. A többiről nem tudok, de ezek tele vannak. Ahol nincs adblue ott alapból nem is árulnak :D
2021. nov. 3. 12:11
 40/45 anonim ***** válasza:
39: Akkor miért hazudsz? ;)
2021. nov. 3. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!