Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell mosni az ajtó réseit?

Hogy kell mosni az ajtó réseit?

Figyelt kérdés

Utastér ajtók, motortér, csomagtér ajtó réseit, nehezen elérhető részeit (amit nem lehet lecsapatni vízzel) hogy és mivel takarítjátok? Meg tud állni a zsír / kosz rendesen ezeken a részeken.

Nekiálltok szivaccsal meg valami szerrel és kész?

Ha teljes körű takarítást végezne mindig mindenki a az autón elmenne a napja vele... Sajnos elég türelmetlen vagyok ilyen szempontból, megcsinálni megcsinálom amúgy csak én mindennel olyan vagyok hogy ha már egyszer elkezdtem akkor az legyen megcsinálva rendesen, zavar ha csak pl. 80%-os valami. De az idő és energia.

Ha valaki takarító céghez hordja az autót, az nem túl sznobság, vagy érzetre olyan mintha lusta lennél, és nem lehetsz büszke rá hogy a te munkád?

2021. okt. 25. 11:37
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Szivacs, tisztítószer, vödör víz, igen.

Hát, ha rendesen ki akarod takarítani az autót magadtól, akkor igen, elmegy vele egy nap. De akkor legalább egy évig megint nem kell. Legalábbis én évente egyszer szoktam csinálni.

2021. okt. 25. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:

fényezett felületeket nedves mikrószálas törlőkendővel

műanyagokat lehet szivaccsal, de azt is kendővel szoktam

motorteret nem szoktam, de ott is rongy, illetve kefe

2021. okt. 25. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Nem kell akkor havonta...? Nem porosodik, koszolódik újra el?
2021. okt. 25. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

A segged ki tudod törölni egyedül? :D

Az azért komoly hogy a lakosság 95%-ának egy rendes autómosás is megcsinálhatatlan achievment :D

Igen, fogod vizes szivacs és kitörölgetsz apránként mindent.

2021. okt. 25. 14:53
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 azért kérdeztem csak, hogy van-e valami egyszerűbb vagy kevésbé pepecs módszer rá, esetleg szer aminek a használata annyit könnyít hogy nem kell vakargatni sokáig... természetesen tudom hogy úgy kéne mosni...
2021. okt. 25. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer ki van takarítva rendesen akkor utána a következőmosásoknál kitörölgetni már hamar megy.
2021. okt. 25. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!