Miert nem nyilik a kocsi ajto ?
Figyelt kérdés
Akummlator jo, minden mas tokeletesen mukodik. Az anyos feloli oldal csak ugy nyilik, ha kulccsal nyitom, es akkor nyilik a tobbi ajto is . Ha kulccsal nyitom a vezeto oldal felol akkor nem nyilik ki az anyos, a tobbi igen. A taviranyitojaval ritkan hasznalom, akkor is minden nyilik ,csak az anyos nem . Ha viszont kulccsal kinyilik az anyos, utana kivul-belul nyithato mar. Engem nem zavar,de gondolom muszaki vizsgan bele kotnek. Draga mulatsag lesz meg javitani ? 2004-es,regi autorol van szo. No vagyok , bocsanat ha hulyeseget irtam .2021. okt. 13. 07:39
1/2 anonim válasza:
Valoszinuleg tonkrement az ajtozar elektromos resze (egy apro motor), ki kell cserelni. Hogy mennyire lesz draga, az erosen fugg az auto tipusatol es a kornyeken levo bontok arukeszletetol...
2/2 anonim válasza:
Megkellene nézni hogy nem csúszott e le a vezeték csatlakozás, vagy kontakt hiba is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!