Miért van úgy hirdetve az autó, hogy a képen ki van satírozva a rendszámtábla?
Figyelt kérdés
Az összes többin rajta van, egyedül ez van kitakarva.2021. okt. 22. 09:39
1/19 Beviz Elek válasza:
1. Valamiért nem akarja hogy le tudd kérdezni.
2. Azt hiszi hogy valami baja lehet belőle, pl a tolvajok neten keresnek autót.
3/19 anonim válasza:
Nem akarja hogy lekérdezd a JSZP-n, vagy nem akarja hogy visszaéljenek vele.
4/19 anonim válasza:
Én azért takarom ki, mert nem akarom, hogy ismerősi köröm tudja, árulom az autómat. Volt már olyan, hogy szomszéd átjött, nem adom-e el neki jó áron. Hát nem...
Akit érdekel, felhív és akkor megkapja a rendszámot, alvázszámot.
5/19 anonim válasza:
ui: egyébként alvázszámot fel is tüntetem a hirdetésben
6/19 anonim válasza:
Személyes adat.
Ahogy előttem leírták, egy telefonba kerül megtudni az érdeklődőnek.
7/19 anonim válasza:
nekem eddig telefonban mindig megmondták
sok értelmét amúgy nem látom, úgyis kiderül ha valaki sumákolni akar
8/19 anonim válasza:
Ha kereskedő, akkor lehet még nincs is neki magyar rendszáma.
9/19 anonim válasza:
8: igen de akkor nem szokták kitakarni, esetleg feldobnak rá egy Csonticar "reklám" rendszámot oszt cső
10/19 anonim válasza:
#7 Azért jó ha még azelőtt kiderült a sumákolás hogy elmenne az ember megnézni az autót. JSZP-n azért sokminden kiderül, pl. magyar üzembehelyezés idejéből hogy külföldről hozták-e, km óra nyilvántartásból hogy tekergették-e, képekből hogy éppen taxinak használták-e. Azért maikor pár éve kerestem autót, nem volt épp elenyésző a száma az ilyeneknek. Első tulajos autó 150ezerrel, aztán a JSZP-n ott a kép a taxiról, km-óra állás meg köszönő viszonyban sincs azzal amit HAHU-ra pötyögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!