Milyen meno rendszamtablakat tudtok?
Figyelt kérdés
Auto vasarlas elott allok
Es szeretnek valami egyedi rendszamtablat
En valami rovid angol szora gondoltam de ha van jobb otlet azt szivesen varom:D
2021. aug. 14. 17:26
1/10 anonim válasza:
És van is rá felesleges 435000 forintod?
2/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod,hogy ezek nem ingyen és nem is 8 ezer forintért vannak?
3/10 anonim válasza:
Ha már erre adnám a fejem, akkor az 3 betű 3 számos lenne (ez ,,csak” 112 ezer forint, nem 435 ezer), ami valami miatt kötődik hozzám. Monogram és egy számkombináció (pl. születési dátum, kedvenc szám stb), vagy valami ilyesmi.
4/10 anonim válasza:
ZOE rendszámú Renault Zoe-t láttam már, az jópofa volt, meg SUKAR-1 rendszámú új Mercit, az eléggé szürreális látvány volt a düledező putri előtt.
5/10 anonim válasza:
Szerintem válassz olyat, ami legalább egy kicsit is köthető hozzád. Ja és ne legyen túl béna, mint pl. a SUKAR-1, ami egyébként egy 5-ös BMW-n van, szoktam látni néha :D
6/10 anonim válasza:
Rengeteget lehet látni a neten, mindenképpen kreatívnak kell lenned.
Nálam ez viszi a prímet, de ezek szerint, erről már le csúsztál.
7/10 anonim válasza:
#3 de azt csak a meglévő rendszámokból választhatod, abból meg már nem sok van.
8/10 anonim válasza:
Ez így van. Talán érdemes lehet megvárni az új rendszámokat, ott bármiből lehet választani majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!