Érdemes megtartani vagy túl sok a baj vele?
Igen, a motorjuk nem az igazi, de ha rendesen cseréled az olajat/szűrőket/ elmegy akár 200-250,000Km-t is generál nélkül.
Meg hhát minőségi olaj/szűrők nem egy rossz dolog, meghálálja. Valszeg eddig is jót kapott gyakran, ezért is nem állt még meg.
Ezek csak divat autók, a gyakorlatba szinte semmit nem érnek.
Ezt csak akkor tudnám elképzelni ha lenne vagy 5 autóm és akkor egy ilyen lenne.
@4:
Én akkor a helyedben még használnám, ha tényleg egy jól tartott példány.
Sok rosszat írnak róla, de én ismerek két olyan Smart tulajt is, akiknek az égvilágon semmi gondjuk nem volt még vele a szokásos karbantartáson felül.
Ugyanebből a generációból.
Én is használtam rövid ideig egy Smartot, Budapesten járkáltam vele, elképesztően imádtam, hogy ahol más nem talál parkolót, ott én majdnem biztos hogy igen. Ez önmagában egy jó nagy stresszfaktort levesz a válladról, konkrétan volt ahova keresztbe be tudtam rakni és alig foglaltam több helyet széltében mint aki előttem meg utánam állt a batár autójával.
Csak 100 felett ne nagyon akarj vele közlekedni tartósan. Az rendesen félelmetes. Tudja, de nem akarod. :)
Az a két Smart ami az ismeretségi körömben van, pont a 200 ezer kilométert nyaldossa alulról. És mindkettőt épp most tervezik eladni, mert ezzel a futással nem biztos hogy sok van még hátra a generálig. Úgyhogy szerintem te is tégy így, aztán 2 év múlva adj neki egy műszakit és add el friss műszakival.
Ingyen volt, mégis minek adnád el?
Használod aztán kész, még azzal is jobban jársz, ha az első hibánál betolod a bontóba és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!