Xenon izzót lehet simán cserélni vagy be kell állíttatni utána?
Figyelt kérdés
Ki akarom cserélni a meglévö izzót, mert nagyon sárga fénye van. Minöségi Osram Nextgen xenont vettem bele. Lámpabúra polirozáson volt az autóm nemrég, ott mondták, hogy beállították géppel a lámpát mert vakított kicsit (amúgy gyári a xenon, projektoros, magasságállítással, stb). Most ha én kicserélem a xenon izzókat az Osramra, akkor elszáll ez a beállítás és keresnem kell valakit aki kalibrálja?2021. okt. 21. 20:19
1/4 anonim válasza:
Ha van automata szintezés és a beállító csavart nem babráltad, elvileg beállítja majd magát.
De könnyen ellenőrizhető, állj közvetlen egy fal elé, a fénycsóva tetejéhez ragassz egy csík szigetelőszalagot, majd csere után nézd meg hogy ugyan oda esik-e.
2/4 anonim válasza:
Ha az állítócsavarokhoz nem nyúlsz, nem állítod el az alaphelyzetet, akkor nem kell semmit beállítani.
Én is magamnak cseréltem, szintén Osramra. Nekem Cool Blue Intense Került bele. Nem mondom, hogy ég és föld, de talán egy árnyalatnyival szebb és jobb, mint az előtte benne lévő 10 éves fényforrások.
3/4 anonim válasza:
Nem nehezebb kicserélni mint egy sima izzót és semmi nem állítódik el tőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2021. okt. 22. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!