Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 40 éves férfiként mennyire...

40 éves férfiként mennyire nevetséges Suzuki Ignissel vagy Opel merivával járni?

Figyelt kérdés
Most egy G Astrám van de már kezd lepukkanni. Gondoltam veszek egy ilyen magasabb építésű autót. Az tetszik,hogy könnyű beszállni,meg nem akad föl sehol az alja. Éreztem azt is,hogy pattogósabb,billegősebbek is,de nem zavar mert nem szoktam sietni.Szinte csak idősebbeknek látok ilyet,azért gondoltam kicsit viccesen néznék ki benne.Szerintetek?
2021. okt. 21. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy Ignist?

A régebbi generáció már nem fiatal, az új meg bün ronda.

2021. okt. 21. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Ezt se egy 40 éves kérdezi, vagy ha 40 évesen még ilyeneken filózik, akkor van gond.
2021. okt. 22. 01:19
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Arra tippelek, hogy 40 éves egyedülálló vagy. Azzal nem is lenne gond, de ezzel a gondolkodással már igen.
2021. okt. 22. 12:36
 14/15 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Amíg az Audi-m szerelőnél volt kb. 2-3 hétig vészmegoldásnak kaptam egy Suzuki Ignis-t kölcsön! Megmondom őszintén nem sokra tartottam, de örültem, hogy legalább nem kell kocsit bérelnem vagy tömegközlekedni.

Meglepően kellemes csalódás volt ár/érték arányban szerintem kifejezetten kellemes kocsi, bár elsőre fura volt a billegő bódé, de nem annyira bizonytalan az úttartása mint amilyennek érződik! Az amit kaptam, az elég felszerelt is volt, így viszonylag komfortosnak is tűnt. A végére kifejezetten megkedveltem, nem mondom, hogy lecserélném rá az Audi-t, de ebben az árszegmensben, lehet bevállalnék egy ilyet!

2021. okt. 22. 17:38
 15/15 anonim ***** válasza:
23/F vagyok, s egy Chevrolet Tacumám van. Hogy ki mit gondol róla, azt meg nagy ívben lesz... Ahogy azt is, aki azzal poénkodik, hogy előbb-utóbb egy Camaro is összejön, saját magukat minősítik. Kényelmes, kicsit sokat eszik, de megbízható.
2021. okt. 28. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!