Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra F 1.7TD X17DTL...

Opel Astra F 1.7TD X17DTL motorkódos adagolója jó lehet Astra G 1.7 X17DTL motorjába?

Figyelt kérdés
98-as a G Astra, motorkódra megegyeznek de valami különbség van a két adagoló között? Vagy egy az egyben felmenne rá az F Astráé?

2021. okt. 19. 17:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindkettő az isuzu motoros, 50KW-os verzió
2021. okt. 19. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:

“Mindkettő az isuzu motoros, 50KW-os verzió”

Most akkor mi a kérdés? Egyébként a motorkód is u.a. szóval...

2021. okt. 19. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam, hogy az f astrás az teljesen mechanikus a g astrás meg már elektronikus de nem 100% ezért a kérdés.
2021. okt. 19. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Szóval akkor nem menne fel. De #2-nek minden egyes kérdéshez oda kell fingania valamit, még ha annyit is ért hozzá, mint a kosárfonáshoz.

Ez a német motoros változat, nem az isuzu.

A tartó konzolt is cserélni kell, meg a vezérlést borító műanyagot. Az elektromos adagoló 3 pontos felfogatású, a mechanikus 2.

Amúgy csakis ez az adagoló jó rá, bár én egy Fiat Ducatóét raktam rá, de az túl sok anyagot adott. KB szarrá repesztette a hengerfejet.

Az a baj evvel a motorral még, hogy nagyon gyenge, szanaszét reped a hengerfeje amúgy is idővel, és az acél tömítés is szeret átfújni. Nem beszélve a turbójáról, meg a vezérműszíjzabálásáról. Végére már csak egy vékony csík lesz a vezérműszíj. Tervezési hiba.

Én konkrétan örültem, hogy megszabadultam az ilyen motoros g astrámtól.

2021. okt. 19. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!