Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit mondtatok indoknak oktatóv...

Mit mondtatok indoknak oktatóváltáskor?

Figyelt kérdés

Most váltottam oktatót, és nem a legjobb értékelést adtam, mikor megkérdezték, hogy mi az oka. Lehet, előszedik..

Ti mit mondtatok?

2021. okt. 18. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden váltásnál sejthető, hogy nem volt elégedett a tanuló az oktatóval.

Ne izgasd magad ezen. Előszedik, persze, hisz ezért kérdezték az okát. Próbálnak egyre jobban működni, ill. a nem megfelelő dolgozókat elküldeni. Ez természetes.

2021. okt. 18. 14:41
 2/7 anonim válasza:
100%
Én elmondtam az iskolavezetőnek az igazságot. Az oktató viselkedése a tanulásomat nehezítette meg. Az iskolavezető értékelte az őszinteséget, mert neki is az a célja, hogy a tanulás zavartalanul működjön. Féltem az oktatótól, hogy keresni fog utána, egyszer hívott is, de nem vettem fel, nem akartam még egy lebaszást végig hallgatni.
2021. okt. 18. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, válaszadók a megnyugtatást!🤗
2021. okt. 18. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém egyedül működtetett egy sulit, nem volt ott más oktató, csak ő. 30 perceket vezettem nála 50 perc áráért, sokszor elkésett, nem jött a megbeszélt időpontra. Még az volt a jobbik eset, amikor telefonált 10 perccel előtte, hogy bocs, mégsem jó - sokszor ennyire sem volt képes.

Végül bementem az autósuliba, annyit mondtam az adminisztrátornak, hogy váltani szeretnék. Megkaptam a papírt, mentem Isten hírével.

2021. okt. 18. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Őszintén el lehet mondani, hogy mi volt a probléma. Volt olyan ismerősöm, akinek az órájában az is benne volt, hogy az oktató házához vezettek, majd megvárta az autóban azt, hogy megebédel. Többször eljátszotta ezt az oktató, majd mikor el lett mondva az autósiskolának, akkor az oktató szépen el lett küldve és az ismerősöm kárpótolva lett.
2021. okt. 19. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát, az oktatómat elővették a suliban. Jött is a "ha neked így tiszta a lelkiismereted🤷‍♂️" vagy a "többet érdemeltem" dumával, de én mondtam neki, hogy mindenféle rossz szándéktól mentesülve kellett valami okot mondanom az oktatóváltásra.
2021. okt. 19. 22:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Viszont köszönöm, hogy megosztottátok tapasztalaitokat!
2021. okt. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!