Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 39. óra után megbuktam forgalm...

39. óra után megbuktam forgalmin. Oktatóváltásra lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán megbuktam előző héten forgalmin. Hatalmas égés volt. Az oktatóm szemében tisztán látszott a csalódottság. Kedvelem..de nem akarok többet az órájára menni. Nem valószínű, hogy tudnék tovább nála tanulni. Ideje lenne oktatót váltanom? Mindig nagyon zavarba jövök nála, ha elrontok valamit...és egész vezetés alatt nem tudok az autóra koncentrálni. Nincs még késő?

2020. febr. 4. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Mindenképpen vegyél még órákat, ha a zavarod miatt nem tudsz vezetni! Akár az eddigi oktatótól, akár mástól.
2020. febr. 4. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nincs semmi ciki a bukásban. A rutin nem ennyi idő alatt lesz meg. Amúgy mit rontottál el?
2020. febr. 4. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

"Kedvelem..de nem akarok többet az órájára menni"

Miért? Aludj rá egyet, egy sikertelen vizsga után mindenki hasonlókat gondol.

"Mindig nagyon zavarba jövök nála, ha elrontok valamit"

Másnál nem jössz zavarba, ha elrontasz valamit?

2020. febr. 4. 17:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg másnál nem jönnék zavarba...
2020. febr. 4. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Akkor itt az oktató-tanonc viszonyon kívül más is van... Más magyarázat nem nagyon lehet hogy miért csak nála jössz zavarba.

Ha amúgy nincs vele problémád, akkor én nem ajánlanám a váltást. A lényeg hogy hasznos tudást adjon át, te pedig fejlődj az órák során. Akkor is tudnod kell biztonságosan vezetni, ha éppen zavarban vagy.

2020. febr. 4. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bejön az oktatód? Mert ha igen, akkor én is váltanèk.

Másrészt, ez nem egy magas óraszám, gyakorolj még.

2020. febr. 6. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, debilitáló szorongás nevű dolog áll a háttérben. Nincs kizárva, hogy más oktatónál is ugyanígy zavarba jönnél. Gyakorlással tudsz úrrá lenni ezen az érzésen. Hajrá, menni fog! :)
2020. febr. 6. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!