A Suzuki Vitara miért ilyen drága használtan?
9-es. Látszik, hogy nem ismered a hibrid modellt. Azt nem kell töltögetni , mert öntöltő és nem merül le. 10 év garancia van rá és nagyon jól jön gyorsításnál az a plusz 50 Nm.
10-es. 28 kg az ISG súlya, milyen dupla súlyról beszélsz? A motor nem igazán kicsi, 1373 köbcenti, 140 LE, 218 km/órát is tud, 10 mp alatt van 100-ban.
Számolj össze minden segéd rendszert akkut, akku védőburkolatot meg mindent ami a hibrid részéhez jön,illetve a plusz tartószerkezeteket/konzolokat is amik még kellenek hozzá.
Nyilván nem pont duplájára jön ki az autó súlya mint a villanyos része nélkül, de egy jó 300kilóval megdobja a kocsi súlyát, az meg nem kevés főleg hogy az a súly fixen állandóan benne van (láttam már ilyet szétszedve sajnos, totálkárra törték)
Az 1300 köbcenti iszonyat kevés, főleg úgy hogy 140 lovat préselnek ki belőle, az a baj ezekkel hogy ilyen pici motorból ekkora teljesítményt kihozva egy elég gyorsan kopó/törő motort kapunk, nem egy hibrid került már bontóba tökéletes karosszériával motorhibásan.
Elhiszem hogy 218 Km/h-t tud (én mondjuk nem próbáltam hogy tényleg tudja-e) de a régi 16 szelepes astra is tudta a 230-at, ez olyan sokat nem jelent, az meg hogy 10mp alatt 100-on hát nem tragikus, de nem is jó (ha jól emlékszem a nagy polskinak 125-ös nek 13 mp volt 75-lóval tégla kasztnival, nem mai technológiával 4-es váltóval.... :D)
13-as!
Nem tudom honnan veszed ezeket az adatokat:
SUZUKI SX4 S-Cross 1.4 Hybrid GL+ (2021–) 1180 kg
SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 GL (2013–) 1175 kg
A K14D- 48 V Boosterjet motorok egy éve vannak gyártásban, 3 típusnál. Már több mint 25 ezret eladtak belőle, emiatt magasan piacvezető Magyarországon. A Suzukis csoportokban néhány ismétlődő problémát leírtak, (30 ezer tag) de a motorral kapcsolatos problémáról senki nem számolt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!