Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki előtti átvizsgálás...

Műszaki előtti átvizsgálás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Lefog járni a műszaki az autón nemsokára, elakarom vinni műszakiztatni de előtte elakarom vinni átvizsgálásra hogy a rendes műszakin átmegye e mert ha valami nemjo ott megmondják és addig kitudom javitani.

Attol tartok hogy kijavitatnak velem sokmindent de nekem csak annyi kell hogy a műszaki meglegyen

Mennyibe kerül egy átvizsgálás műszaki előtt es mennyibe kerül egy műszaki vizsga?

#Élő felmèrès
2021. okt. 17. 15:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egy jól karbantartott kocsinál semmibe. Körbejárom hogy minden világítás, első hátsó ablaktörlő és mosó működik-e. A futóműről, fékről tudom hogy jó, a gumit sosem hagyom elkopni a jogszabályi határértékig. A lengéscsillapítóba nem látok bele, azt úgy cseréltem hogy szóltak a vizsgán hogy legközelebb ezekkel már nem megy át.
2021. okt. 17. 15:31
 2/15 A kérdező kommentje:

A mosó nem működik törött az ablakmoso folyadèk tartály multkor akartam rakni bele kifolyt mind.

Nemrèg került hozzám az auto

2021. okt. 17. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha az nem jó, el se menj, nem fog átmenni.
2021. okt. 17. 15:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Valahol ingyenes, valahol nem. Árakról érdeklődj a kiszemelt helyen.

#1 "futóműről, fékről tudom hogy jó" Honnan?

2021. okt. 17. 15:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Hol a fenébe ingyenes az átvizsgálás? :D

Csak mert általában 10-15e forint.

Mellesleg vidd el két héttel a műszaki lejárta előtt és ha nem megy át akkor kifizettetnek veled pár ezer forintot, cserébe megmondják, hogy mi a hiba és tudod is vinni szerelőhöz.

2021. okt. 17. 15:56
 6/15 A kérdező kommentje:
Ebbe az èvbe műszaki nèlkül is tudom használni ugye a covid miatt?
2021. okt. 17. 16:03
 7/15 anonim ***** válasza:
#5 Például nálunk.
2021. okt. 17. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Lengéscsillapító mérés? Fékmérés? minden ingyenes? :D
2021. okt. 17. 17:08
 9/15 anonim ***** válasza:
2021. okt. 17. 17:14
 10/15 anonim ***** válasza:

#8 Igen. Komplett állapotfelmérés, kitöltött átvizsgálási nyomtatvánnyal, aláírva, lepecsételve, esetleges hibák esetén automatikusan elkészített árajánlattal - ez így caklipakli 0 forint. És egyébként nem mi vagyunk az egyetlen, komplett országos hálózatról is tudok, ahol ugyanígy csinálják, szintén ingyenesen, csak annyi különbséggel, hogy ott a fékpad és rázópad csak hűségkártyával ingyenes, de azt meg nulla perc alatt lehet igényelni, ingyen. Mérések nélkül meg hűségkártya nélkül is ingyenes. Nálunk nincs hűségkártya, szóval anélkül is teljesen kötetlenül full ingyen van, mérésekkel együtt.

Külföldön ez régóta működik és annak mintájára terjed itthon nálunk is. Egyszerű a logika: az emberek szeretik az ingyen dolgokat. Ha nem csak ingyen van, de még jó is (részletes leírás, magyarázat a problémákra, árajánlat, végignézheti, váróban kiszolgálás, stb, szóval a kuncsaftnak ki van nyalva a segge kis túlzással), akkor a jövőben is hozzánk fog jönni. Ez egy hosszú távú befektetés, mint az "egyet fizet, kettőt kap" akciók és hasonlók. A hosszú távú elégedett fix ügyfelekben sokkal több pénz van, mint a kuncsaftot lehúzó f*szkalap útszéli jóskaműhely hozzáállásban.

2021. okt. 17. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!