A szerelő nem adja vissza az autót?
Párom autója már két éve a szerelőnel van. Szet van szedve mert karosszéria munka van vele. Nem tudom pontosan, a lényeg, hogy még elhozhato állapotban sincs. Állandóan hitegeti, hogy ekkor még akkor lesz kész. Párom már feljelentésben gondolkodik.
Mit tehetnénk.?
Feljelentéssel már fenyegette a párom. Nem használt, szerintem nem nézi ki belőle. Amúgy én mondtam neki hogy nem vigye oda, én is megjárták már vele, csak nem hallgatott rám.
Ügyvédi felszólítás lesz sztem.
"Csak ugye a biztosítás meg a sulyado fizetve van rá."
És ezeket miért fizetitek? 2500 forint a forgalomból ideiglenes kivonás.
Fél, vagy egy évre lehet kivonni ideiglenesen. Ilyenkor nem kell biztosítást fizetni rá (biztosítónak jelezni kell). Gépjárműadót fizetni kell, ha január 1.-én forgalomban volt, de az nem olyan nagy összeg.
Ha a kivonás lejárta előtt helyeztetnétek vissza forgalomba, akkor kell újabb 2500 forintot fizetni. Ha lejár a kivonás, akkor automatikusan visszakerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!