Autón lemezfelniben a szelepeket cserélik-e mindenképp szereléskor? Mennyi ennek külön a költsége ha cseréltetem?
Eddig ahol én cseréltettem gumit (falusi gumiszervíz és városi nagygumis), mindenhol kapásból cserélték a szelepet. Ennek árát sok helyen részletezik a weboldalukon. Hogy te hova jársz és ott mennyi, nem tudom megmondani, a helyi árlistánk: [link]
Ez alapján a gumi szelep 250/db
Cserélik. A szelep gumiháza elöregszik, elnyíródik. Nekem már volt emiatt defektem. Szerencsére állóhelyben, pumpálás közben.
Kb. 200Ft a szelep ára. A munkadíj benne van a gumiszerelésben.
Illik cserélni, filléres tétel a sima gumiszelep. Sok helyen be van építve a komplett szerelés árába a centrírsúlyokkal együtt.
Nekem nyomásszenzoros szelepeim vannak. Ezen van egy tömítés (fém szelep) és a szelepbelső amit cseréltetek. Az autóm kezelési útmutatója is írja, hogy minden gumicserekor ajánlott ezeket cserélni.
Cserélik. 150 ft egy szelep Kínából (igen, onnan veszik ők is)
Vigyázz, mert van ahol pofátlan összeget kérnek érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!