Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autón lemezfelniben a szelepek...

Autón lemezfelniben a szelepeket cserélik-e mindenképp szereléskor? Mennyi ennek külön a költsége ha cseréltetem?

Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Eddig ahol én cseréltettem gumit (falusi gumiszervíz és városi nagygumis), mindenhol kapásból cserélték a szelepet. Ennek árát sok helyen részletezik a weboldalukon. Hogy te hova jársz és ott mennyi, nem tudom megmondani, a helyi árlistánk: [link]

Ez alapján a gumi szelep 250/db

2021. okt. 14. 07:37
 2/7 krwkco ***** válasza:

Cserélik. A szelep gumiháza elöregszik, elnyíródik. Nekem már volt emiatt defektem. Szerencsére állóhelyben, pumpálás közben.

Kb. 200Ft a szelep ára. A munkadíj benne van a gumiszerelésben.

2021. okt. 14. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Illik cserélni, filléres tétel a sima gumiszelep. Sok helyen be van építve a komplett szerelés árába a centrírsúlyokkal együtt.

Nekem nyomásszenzoros szelepeim vannak. Ezen van egy tömítés (fém szelep) és a szelepbelső amit cseréltetek. Az autóm kezelési útmutatója is írja, hogy minden gumicserekor ajánlott ezeket cserélni.

2021. okt. 14. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Cserélik. 150 ft egy szelep Kínából (igen, onnan veszik ők is)

Vigyázz, mert van ahol pofátlan összeget kérnek érte

2021. okt. 14. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
nagyságrendileg kétszáz forint lehet egy szelep ára.
2021. okt. 14. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Filléres dolog,ahogy előttem is írták 150-300 ft 1 db....nem pénz érte.Mindenképp cseréltess,vagy kérdézz rá,és kérd a cserét.Nem gyerekjáték autópályán 120as tempónál,jó gumikkal,régi,elhasználódott szelep miatt egy durrdefekt....
2021. okt. 14. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahová eddig hordtam, ott megkérdezték mindig, hogy cseréljék-e?
2021. okt. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!