Lemezfelni festése hogyan?
Figyelt kérdés
Hogy lenne ez jó?
A felnin rajta van a gumi. Lecsiszoltam amennyire tudtam, de néhol még látszik a rozsda. Ezt most teljesen a fémig vissza kéne csiszolni?
Vetten Motip felni festéket, elméletileg ehhez nem kell alapozó sem, bár én vettem azt is. Használjam vagy felesleges?
Őszintén, a rozsda aggaszt a legjobban, mivel tudnám azt eltüntetni? Vagy nem baj ha van egy kevés?
2021. máj. 11. 22:56
1/3 anonim válasza:
Hibatlan ilyen korulmenyek kozt nem lesz. Max valami rozsdamaroval kenjed le. Aztan fujkald at.
Ha patikara akarnad akkor gumi le, homok vagy vegyszeres maratas, egy epoxi alapozo es egy 2komponensu fedofestek.
2/3 anonim válasza:
Ha gumit nem akarod levenni akkor tökéletes nem lesz. Persze lehet szépen is csinálni. Amennyire lehet fémig drótozd le, persze apróbb rozsdapöttyök még lehetnek, arra már mehet egy rozsdaátalakító. Az oké hogy olyan festéket vettél ami mehet rá mindenféle alapozás nélkül de ha van otthon alapozód akkor tedd rá először azt. Persze csiszolás után amennyire lehet portalanítsd aztán hígítóval zsírtalaítsd utána mehet rá az alapozó. Amikor az alapozó megszáradt újra érdemes áttörölni hígítós ronggyal mert kerülhet rá por, meg némi zsiradék is és ha az megvan akkor lehet fújni felni festékkel, én javaslom két rétegben fújd le sokkal tartósabb lesz. Meg persze utána lakkozni is illene azt 3 rétegben tedd meg főleg ha a felni gumival együtt télen lesz használva akkor jobb ha 3 lakkréteg van rajta így viszonylag sokáig tartós lehet.
3/3 anonim válasza:
#1: Vagy eldobod a felnit és veszel a leírtak költségének feléből egy új garnitúrát. Egyébként igen, ez lenne a tökéletes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!