Mennyire normális ez egy lemezfelninél?
mindegyik megoldás járható
láttam olyat, akinek már teljesen rozsdás volt, de még használta
én átfújnám, lelakkoznám, de én szeretek barkácsolni
Kidobni majd akkor kell ha átrozsdásodik, addig még sok van.
Illene lefesteni, de ha műhelybe viszed annyit kérnek érte amennyiért jóformán már másik felnit kapsz. Ha otthon nem tudod megcsinálni, legjobb keresni valami ismerős ezermestert aki egy karton sörért megcsinálja neked. Rutinos embernek is rámegy legalább fél napja ha nem több, mire mindet lecsiszolgatja meg 2-3x átfújja.
Hát ez az! + a legumizás-felgumizás, szenzorszerelés sem két fillér. :(
Akkor inkább megvárom a következő gumicserét. Egyelőre nincs szétrohadva, csak az élen vannak rajta pöttyök +ahol a dísztárcsa felpattan. Úgy meg nem szerencsétlenkednék vele, hogy rajta van a gumi. Ha csinálom, akkor már normálisan csinálnám, nem gányolva. :)
Irigyellek, nekem most 4 évesen kezdett rohadni a lemezfelni, a csavaroknál és a peremén is.
Valószínűleg hagyom ahogy van, az csak felületi rozsda.
Ha nagyon ocsmány lesz majd meglátom..
Lemezfelnit sokan árulnak. 4-5 ezer Ft/darab áron ki lehet fogni olyat ami kb nem is volt használva.
Skodáról beszélek 15 colos méretben de gondolom a többi is hasonló árban mehet +-30%.
Lemezfelnivel tele van az internet, de 98%-ben ezek használt felnik, ugyan ilyen, vagy rosszabb állapotban. Azokkal semmivel nem vagyok beljebb.
Új 16"-os lemezfelnire rákerestem, "kedvezményesen" 21.500Ft/db. Ez az ár nem a világ, hiszen megint 10 évig felni lesz, de azért nem is olcsó. Opelem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!