Mit gondoltok, jó választás lehet behozni ezt az autót? Van benne még 150.000 kilóméter lehetőség?
Figyelt kérdés
Elhiszitek a kilóméter óra állást?
Manuális váltó és benzines, jó választás lehet.
Mindennemű szubjektív vélemény érdekel, az ez ügyben tapasztalt emberektől. Ha még 8-10 évig elhasználhatom és tudok bele tenni 150 ezer km-et, akkor megérheti.
esetleg idő közben kap egy motorgenrált, felújítást, mással nagyon nem lehet gond sztem.
Új merci nagyon drága, nekem mindenképp merci kell.
Egy motorfelújítás újabb 100 ezres futásteljesítményt ad egyébként? Vagy ugyanúgy a javíttatás után lehet egy motor besülés , akár egy blokkrepedés? Gondolok itt arra, hogy a felújított motor sem már egy új motornak minősül. Szerelők, tapasztaltak hogy látjátok ezt a kérdést?
2021. okt. 13. 20:39
1/21 anonim válasza:
Jaj fülike, múltkor te is mondtad hogy ennyiért, ilyen kocsinál tuti tekert az óra 😂😂
2/21 anonim válasza:
Miért itt kérdezel, hisz egyik nap is akkora szakértő voltál.....
4/21 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk? a szakértő te vagy.
5/21 A kérdező kommentje:
És te mi vagy?
2021. okt. 13. 21:01
6/21 anonim válasza:
Ezt nem lehet képek alapján meg mondani, ki kell menni, megnézni és ha olyan elhozni. Amúgy én sem értem miért kérdezősködsz itt, múltkor is hasonló kérdést tettél fel aztán mikor mondtuk hogy nem jó ötlet még mi voltunk a hülyék
7/21 A kérdező kommentje:
A hengerfejezésről írjatok véleményt légyszives.
2021. okt. 13. 21:15
8/21 anonim válasza:
Milyen véleményt? Nem vélemény kell róla hanem megcsináltatni. Motorja válogatja hogy mennyi az ára.
9/21 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy 135 ezer van benne ennyi pénzért.
2021. okt. 13. 21:25
10/21 anonim válasza:
Hát figyelj, el kell menni és megnézni. Szerencsével ki lehet fogni olyan kocsit ami keveset futott, mégis olcsón meg akar tőle szabadulni a tulaj hogy gyorsan vigyék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!