Mire kellene figyelnem? Mas autoval fogok vezetni mint amivel tanultam.
Figyelt kérdés
Na szoval en egy 1.3as benzines suzuki swifttel tanultam vezetni, teljesen jol megtanultam a vegere kezelni az autot es elsore sikerult a forgalmi vizsga. De egyenlore csak apam kocsijat tudnam vezetni amig nem gyujtok egy sajat kocsira. Viszont apam kocsija egy 1.9tdi passat. Mikor eloszor vezettem osszevissza fulladtam le vele, pedig a dizelt elvileg nehezebb is lefullasztani. Teljesen szokatlan volt minden. Maskor kell valtani, marmint, hogy mas sebessegnel kell felrakni 4be vagy vissza 2be stb. Bekanyarodasoknal is mas sebesseg kellett. Mar az elindulas is masmilyen volt, mert ha levettem a fekrol a labam miutan elindultam, akkor a kocsi magatol elkezdett gyorsitani ami teljesen fura volt es aztab eszrevettem hogy ezt minden sebessegben csinalja. Meg persze odalepek a kocsinak es egybol ugrik. Teljesen mas mint a swift, mit tanacsoltok, mikre figyeljek? Hogy tudnek hozzaszokni?2021. okt. 13. 00:20
1/4 anonim válasza:
Először menj pár kört lehetőleg forgalom nélkül, vagy kevés forgalomnál. Hamar belejössz, ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
A jogsidat nem Suzukira kaptad, hanem minden B-kategóriás járműre. A változáshoz tudnod kell alkalmazkodni. Beleülsz, érzed majd az autót, hogy mit csinál és annak megfelelően vezeted.
3/4 anonim válasza:
Ez az amikor még szinte nem tudsz vezetni.
Csak átmentél mert a bemagolt dolgokat bevésted a fejedbe .
AZ azért furcsa hogy nem érzed a gázt, a kuplungot sem.
Az hogy máshogy gyorsul az minden autónál meg van, még ha másik suzukit vezetnél is.
4/4 anonim válasza:
A kocsira figyelj. Azért szokta jelezni, ha valami nem tetszik neki. Hanggal, reszketéssel, rángatással. Extrém esetben füst és fényjátékkal. Szagok elképzelhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!