Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen féle ellenállás lehet...

Milyen féle ellenállás lehet ez,milyen dióda ami ott van? Fekete keresztbe , víszintesen!

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 10. 04:44
 1/9 A kérdező kommentje:
És még mi hibásodhat meg ebben az alkatrészben?
2021. okt. 10. 04:45
 2/9 krwkco ***** válasza:
Tartós, nagy áramterhelésre kiégő ellenállás. Azért kell ilyen és nem elég egy biztosíték, mert egy motor induláskor nagy áramot vesz fel, amit viszont tartósan nem bír.
2021. okt. 10. 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Az egy hőbiztosíték. Ez a szellőzőmotor előtétellenállása, a légáram útjába van helyezve a légcsatornában. Ha valami gond van, tele van kosszal a ventilátor és nem szállít elég levegőt, vagy meg van szorulva és több áramot vesz fel, akkor egyrészt kevesebb levegő hűti az ellenállásokat, és a nagyobb áramtól jobban melegszenek, szóval ez a kis alkatrész megszakad, kiolvad benne a speciális fémszál, megelőzve hogy a felizzó ellenállások meggyújtsák körülötte a műanyagot, és ezzel az egész autót. Rövidrezárni TILOS. Ha ki tudod deríteni, hány fokos volt, kicserélhed, bár a lágyforrasztás ide kevés, mert leolvadhat. Elsősorban a kiolvadás okát kell megszüntetni mielőtt ezt javítod vagy cseréled.
2021. okt. 10. 08:28
 4/9 krwkco ***** válasza:
A spirál egy feszültségosztó ellenállás.
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, mármint a kérdező két tippjére írtam az egyik sem szöveget, nem a #2-re
 6/9 A kérdező kommentje:
Az oka lehet az, ha 22 éves az Autó?
2021. okt. 10. 08:43
 7/9 A kérdező kommentje:
És elöregedett, elfáradt stb, hogy elromlott?
2021. okt. 10. 08:44
 8/9 A kérdező kommentje:

E mit találtam!

Vajon bírja még a szög, vagy már akocsi is porrá égett?😁

13:00 tól!

[link]

2021. okt. 10. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hanem hogy kommentben ott van amit keresel:

"Hali. Hőbiztosíték tipusa.: TF 185.

Ez 185fokos, 10A 230v.

Ha forrasztod be papirzsepit vizezz be,csavard ra a hőbiztire mert a páka melegétöl megszakad.

Már több kocsin csináltam,bevált."

És itt meg is veheted, filléres vacak:

[link]

2021. okt. 10. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!