Túl könnyű lenyomni a kuplungomat kb nincs ellenállás ez miert lehet?
Nem fog indulástól visszakeményedni. A kuplungon a fékkel ellentétben nincs vákumos rásegítés.
Az e36 kuplungja olajos. A fékfolyadék tartályban töltöd újra. Nézd meg nem-e csökkent a szint. Ha igen akkor végig kell követni a csövét (ott megy le a fékrásegítő mellett. Gondolom M43B18 a motor. Annál el lehet férni. Egy elemlámpával végig tudod követni.) Valahol ereszthet. Főhenger, csövek vagy munkahenger.
Még annyi kérdés hogy a kuplung mikor nyomod kifele nem ad nyikorgó hangot?
Köszönöm szépen 4-es! Idáig azt kerestem hol az istenbe van a kuplung folyadékának a tartálya már gyanakodtam a fékfolyadék tartályára én is, de köszönöm!
Kb pont a minimumon van szerinted ha töltök rá rendbe jön? Egyébként igen m43b18.Nem nyikorog ahogy benyomom.
De most akkor jó a kuplung vagy nem jó?
Kiold rendesen és nem is csúszik?
Lehet csak a kuplung munkahengerben kell a tömítéseket cserélni ami 1-2000ft-os tétel ha értesz a szereléshez.
Töltsd fel a tartályt maxra és próbáld meg nyomkodni sokszor.
Ha ereszt a munkahenger akkor az csöpögni fog rendesen a váltó és a motor között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!