Túl könnyű lenyomni a kuplungomat kb nincs ellenállás ez miert lehet?
Akkor ez elfolyik valahol. Így ne használd. Utántöltögetni csak annyira éri meg hogy rájöjj hol folyik.
BMW váltó harangjának lyukas az alja. Ha a munkahenger belső oldalán ereszt akkor szerintem ott a váltó lyuknál látnod kéne folyni.
De ha megvan hol ereszt akkor felesleges töltögetni, így közlegedni meg nem jó. Ki tudod tépni sebességből persze. De ne kockáztass.
Mielött nekiesel a munkahenger tömítéseinek rá kéne jönni hol. Én nem szívnék munkahenger tömítésekkel. Most néztem kovács autónál komplett munkahenger van 5 ezerért, de 10 ért már márkásat kapsz.
Én nyáron cseréltem kuplunggal együtt. Csak a munkahengerhez se kipufogót se kardánt, se váltót se nagyon semmit sem kell leszedni. Bakokra rakod azt le is szedheted. Ott van a váltó oldalán 2 anya tartja. Annyi hogy nyílván akkor folyadékot is cserélni kell majd légteleníteni.
Pumpáld lábbal. Ha levegős akkor a piziciója miatt kicsit légteleníti magát és ha úgy van felkeményedik.
Ha az se működik akkor simán lehet a kinyomócsapágy megadta magát. Az egy kicsit szopóbb csere mert ahoz le kell szedni a váltót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!