Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan párosíthatom az autóval...

Hogyan párosíthatom az autóval a telefonom?

Figyelt kérdés
Az alany egy 2010-es Seat Altea.a kormányon vannak telefon felvételre alkalmas gombok. Bluetooth-al próbálkoztam eddig, de kereséskor nem találja meg az autót. Mivel kellene még próbálkoznom? Attól, hogy a kormányon van telefon gomb attól még lehet, hogy nem is működik?
2021. okt. 9. 13:56
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Kezelési útmutató mit mond, hogyan kell csinálni, és mennyire követed annak a leírását? Gyári audió van benne?
2021. okt. 9. 16:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Abban csak annyi van, hogy melyik gomb mire való, már átlapoztam. Igen a gyári rádió van benne.
2021. okt. 9. 16:16
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

Az audió kézikönyvét is elolvastad? Ilyen?

[link]

5. oldal.

2021. okt. 9. 16:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi,átnézem! Ez nem kaptam meg az autóval és neten is csak a másikat találtam meg.
2021. okt. 9. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínű ebben is olyan régi BT modul van, ami már nem fog kapcsolódni a mai telefonokhoz. De egy Seat-os csoportban meg tudják mondani cikkszámra biztosan
2021. okt. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!