Fékezéskor súrlodó hang?
30-40km/h-nál elveszem a gázról a lábam, féket nem nyomok, és az autó bal eleje súrlódik. Feltételezhetően a fék.
Nem tudom ez a jelenség mi lehet, ha nyomom a féket akkor is, de ilyen 10-15km/h-nál ez a hang elmúlik. Történt egy kátyú a napokban, ami miatt az autó balra is húz, gondolom elálitodott a futomű, nem lehet hogy a futomű hozzáér valamihez?
Vagy mi lehet ez a jelenség? Tény, a betét régi, meglehet hogy elérte a 3mm-ert és a fém a fémhez ér?
Hiába sértődsz meg, az #1-es válaszolónak igaza van. Honnan a francból tudjuk hogy a kátyú mit okozott, hogy mi okozza a hangot és hogy van-e a kettő között összefüggés? Lehet tippelgetni, de ha ilyen játékot szeretnél játszani akkor a Torpedót ajánlom, azzal is csak ugyanennyire lehet mellé lőni (ééérteeeeeed).
Aki már legalább hobbi szinten szerelgetett otthon az hallja a különböző súrlódások közti különbséget, az egyértelmű hogy neked semmi közöd hozzá mert a hibajelenséget normálisan nem tudod leírni, bár ha lenne hozzá füled akkor a kérdést sem írtad volna ki. Mondjuk mit várunk attól aki egy buta tippre rávágja hogy “futómű törés állhat a háttérben”?? Én egy nagyobb összeget rá mernék tenni hogy nem egy eltörött futóműalkatrész okozza a hangot.
5. Kösz, már azt hittem hogy az ezotéria rovatban vagyok.
Futóműtörés ?????
Gondolom fogalmad sincs mi az a FUTÓMŰ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!