Tényleg nem érdemes ilyen árkategóriában autót venni?
3-400.000 forintot szánnék az autóra + a többi költség
Amiket néztem: swift, wagonr, f astra, esetleg golf 3
Több ismerősöm viszont azt mondta, hogy ennyiért csak hulladékok vannak, ez tényleg igaz?
Olyanoktól fogsz választ kapni, hogy ez a hulladék kategória, aki nem ilyenben vásárol.
Meg amúgy ampakk lövése nincs az autókról, meg a használt-autópiacról.
Tavaly pl egy thalia-t adtam el egy kiscsajnak 230-ért, előtte jópár cuccot kicseréltem rajta. De garantálom, nála még egy 15 évet elmenne, ha nem törtné össze, vagy unná meg.
Nem baj, az ilyenek az autónepperek álmai(hulladék kategória), meg a lefingatott szép újaké, óratekerve, kismillió hibával.
De másfél millió, az a lényeg.
Az már csak jó lehet, nem.....?
Én vettem már 100 ezerért is fasza autót🤷♂️
Kuplung, hengerfej és olajteknő tömítés, szelepszár és főtengely szimering, termosztát, féltengelygumiharang, gumi, kézifékbovden, szélvédő csere és egy lakatolás után / kb 600 ezerrel később/ lett egy faxa autóm... Mondjuk a lakatoláson kívül majdnem mindent én csináltam..
De, láttam előre.
Csak egy 31 éves veteránautóról van szó, amiből max 1,2 darab van még az országban, az enyémen kívül😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!