mindkettővel egyszerre kormányzok, de amikor egyenes az út, akkor bal kézzel
2021. okt. 7. 22:01
2/11 anonim válasza:
Nekem már annyira rutin, hogy gőzöm nincs. Talán egyszerre a kettővel.
2021. okt. 7. 22:09
3/11 anonim válasza:
Így jobban belegondolva, ha mindkét kezem a kormányon van, akkor attól függ, melyik irányba szeretnék kanyarodni. Balra kanyarodásnál jobb kézzel fejtek ki nagyobb erőt, jobbra kanyarodásnál bal kézzel. Ha váltani kell, vagy valamit csinálok vezetés közben (vakarom a tökömet, sms-ezek, programozok, beintek a másik sofőrnek stb.), akkor mindig a balkezemet hagyom a kormányon és azzal irányítok.
2021. okt. 7. 23:54
4/11 anonim válasza:
Mindkét kezemet használom, de a jobb a fő. Ha a bal kezemet el kéne vennem, az nem okozna akkora gondot, mint fordítva.
2021. okt. 8. 00:18
5/11 anonim válasza:
4-es automata váltós autót vezetsz?
2021. okt. 8. 00:27
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy balkezes-e az ember. Én jobbkezes vagyok és dominánsan a jobb kezemmel kormányzom. Habár... Ajánlom egyszer kipróbálásra a jó öreg szovjet teherautókat, amin még nem volt szervorásegítés. Menet közben még csak-csak, de lassan menőverezve úgy kell két kézzel tépni a kormányt izomból.
2021. okt. 8. 01:52
7/11 anonim válasza:
Uhh, ne is mondd #6-os!
Bár nem szovjet, hanem keletnémet, de:
Nekem volt szerencsém tavaly kipróbálni egy 1964-es B1000-es Barkas-t. Nem hogy szervo nem volt benne, de még biztonsági öv, és tolatólámpa sem. :D
Ráadásul az első évjárat, amikor a kormányváltót normál sebességváltóra cserélték.
És azok az idióta mérnökök képesek voltak úgy ítélni, hogy jó helyen lesz az a kar a hátsó tengely mögött fél méterrel :'D
2021. okt. 8. 04:37
8/11 anonim válasza:
7. Hülyeséget ne írj.
Mert a váltókar melletted volt, a hátsó tengely meg több mint másfél méterrel hátrább volt.
2021. okt. 8. 07:56
9/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyik kezemmel és hol fogom. Mindig azt és úgy csinálja az autó, ahogy elképzelem.
2021. okt. 8. 09:04
10/11 anonim válasza:
Kézi váltós a kocsim szóval nincs sok valasztásom a bal a kormányzókezem :)
A jobbat csak kb pihentetem a kormányon városban, autópályán neg országúton fogom meg két kézzel, mert bármikor jöhet egy impotens aki leszorít, és azt 1 kézzel nem biztos, hogy megfogom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!