1/18 anonim válasza:
Volt egy Honda civic.
Az őrületbe kergetett, hogy soha semmi baja nem volt.
A végén azért vittem el a szervizbe, hogy nézzék meg, biztos működnek-e a hiba jelzések... 😃
Persze minden rendben volt.
2/18 anonim válasza:
Mondhatom, hogy a mostani hyundai i30. D igazából az van, hogy 3 éves, úgyhogy .ég jó, hogy nincs semmi baja.
A tágabb családból anyám suzuki swiftjét mondanám. 19 éves, nem sok baja volt eddig, de ha mégis az is fillérekből orvosolható volt.
3/18 anonim válasza:
2 autóm volt eddig, egyikkel sem volt gond (Renault Thalia 1.5 dCi volt az első, most egy Honda Jazz van).
4/18 anonim válasza:
12 éve van egy Fiestam. Első kocsi. Egyszer aksit kellett cserélni, ennyi.
8/18 anonim válasza:
1.6 benzines mitsubishi spacestar. Ami eddig elromlott benne, az Bosch alkatrész volt :D 10 év alatt kb.
Vagy Dacia Duster a másik, de az újonnan lett, 2014-ben. A Mitsubishi alapból használt volt. A Dusternek se volt semmi baja szinte.
9/18 anonim válasza:
Eddig csak harom, szerencsere egyik sem hagyott ott sehol, a legmegbizhatobb talan megis a Golf 6, 1.4 szivo.
10/18 anonim válasza:
Egy autóm volt/van. 10 éve egy 2004-es Renault MEGANE 1.9 dci 120 ló. A rossz híre ellenére nekem semmi bajom nem volt, igaz, mindig mindent időben megkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!