Autóhitel vs lakáshitel?
Szerintem vágj bele, bár azzal nem értek egyet hogy minek 3 milla egy kocsira. Nem tudom pontosan milyen autóba gondolkozol, de használtan tökéletes állapotú autók vannak 1,5 millió körül. És akkor 4 millió helyett 2,5 millióból megúsznád az egészet ha 1 milla elmegy a házra.
Néztem 1-2 autót bár nem tudom hogy mennyire akarsz nagyobbat a C3-adtól, de szerintem ilyenekben is gondolkozhatnál:
Szerintem fontold meg amit mondtam, főleg ha tudsz úgy hitelt intézni 2,5 millióra hogy kedvező törlesztővel rövid időre.
A lényeg nem is anyira a nagyobb, hanem az újabb autón van.
Ezt annó 5 évesen vettem, 70.000 km-rel, most 7 éves és 143ezer van benne. Tehát nem szeretnék, olyat venni amiben 20 ezernél több km van, mert pár év múlva megint ott trtok hogy van egy autóm egy csomó km-el, 7 éves, fizetem a hitelét és mire végzek lesz egy öreg kocsim, amire 1,5 millió helyett kifizettem 2,2-t és ér 700-800 ezeret. avgy annyit sem.
Inkább venneék egy pár hónaposat, amiben alig van km.
teljesen újat nem, mert amint kihozom a szalonból 20% ot csökken az értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!