Legyen lelkiismeretfurdalásom amiatt mert máshol szereltetem be a motort vagy nem kell?
Motorcserére szorul az autóm, ami a hetekben meg is fog történni.
A hibára egy idős szerelő hívta fel a figyelmemet. Hosszú történet.. a lényeg az hogy elkezdett 3000 nél fura hang jönni a motortérből, (rajtam kívül senki nem hallotta de nemem annyira kifinomult a hallásom és figyelem a kocsim rezdüleseit hogy meghallottam) akkor másnap elmentem ehhez a szerelőhöz mentünk egy kört akkor már hangosabban csinálta ő mondta hogy a vezérlés csinálja a hangot mert elavult és rossz már. Akkor vezérléscsere.. lett volna, de a motorom egy nagy szar, karteres is meg van már benne vagy fél millió km, + rossz olajjal használtuk meg valószínű előttem is úgy használhatták. Úgyhogy motor csere lesz. Nem kért ez a szerelő pénzt azért hogy megállapította a hibát pedig órákig ott voltam (a kocsi többi részét is átnéztük hogy milyen. Futómű jó, alja új, küszöbök is jók mondjuk az egyik küszöböt gány módon rakták fel de van 2 év műszakim és funkcionál úgyhogy ez MÉG engem nem érdekel..) mondta hogy szerezzek motort neten ő 80 ért be szereli és hogy keressem majd. Ebben állapodtunk meg.
Aztán elkezdtem netre kiirogatni toyota csoportokba hogy motort keresek. Találtam is , beindítható stb és ott helyben be szerelik nekem 60-ért.
Ott fogom beszereltetni.
Nagyon szemét vagyok ha így döntök vagy ez belefér? Utána a másik szerelőt nem keresném már többet vagy kitalálnék valamit hogy rossz a kocsi stb.. es csak a másik kocsit vinném oda ezt már nem.
Ti mit gondoltok erről?
25/n
Az hogy fura hang jön a motortérből , még nem azt jelenti hogy a motorból jön.
"" a vezérlés csinálja a hangot mert elavult és rossz már."
Ezt így a hangból állapitotta meg az a szerelő?
Érdekelne engem hogy milyen az az elavult vezérlő hang.
Én a helyedben addig nyúznám ezt a motort amíg kinem leheli a lelkét.
Majd akkor cseréltetném csak ki.
EZ lehet akár több év is amire ez kifekszik.
Bizony a 20 ezer az 20 ezer mindenkinek.
Nem ennyiért hanem sokall kevesebb különbségért elmegy bárki máshová.
Nagyon elpofátlanodtak már a szerelők is és nagyon sok szakma képviselői.
Amikor egy gyári munkás jó ha haza visz 200-250 ezret , akkor miért kell pofátlanul ennyit kérni.
Mert aki olcsóbban beszereli még az is busás hasznot tesz zsebre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!