Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 20...

Milyen autót vennétek 20 millióért?

Figyelt kérdés

Gondolkodjatok kicsit. 1 kikötés van, mégpedig hogy csak egyet választhatsz.

Lehet új, lehet használt, lehet bármilyen, a lényeg hogy a 20 millió Ft-os keretbe férjen bele.

Szervízelést, tankolást, stb-t most ne vegyük figyelembe.

2021. okt. 4. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
új Toyota Camry és (építenék egy szarráhúzott Mazda MX-5-t, csak sajnos nem férnék bele) Bmw Z4
2021. okt. 4. 20:47
 12/25 anonim válasza:
Semmit pénz kifogásnak tartanám
2021. okt. 4. 21:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Porsche Boxster, (új) mivel kb az alapár 18 millió ha jól tudom.
2021. okt. 4. 21:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Kanadában lakom, egy extrákkal telerakott Infiniti Q60-ast néztem, pont ennyi volt. Már majdnem vettem is meg, mert van elég pénzem rá, de aztán amikor rájöttem, hogy a biztosítás kb 550 dollár lett volna havonta(!), ami kb 140 ezer forint, akkor lemondtam róla és vettem egy autót feleannyiért.
2021. okt. 4. 21:58
 15/25 anonim ***** válasza:
IVECO Trakker 410 6*4
2021. okt. 5. 03:40
 16/25 anonim ***** válasza:

tegnap 15:49

Attól ,hogy nincs családod és nincs barátnőd még nem következik az hogy feltétlenül olyan autót kell venned amire nincs szükséged. A kérdező nem tett ilyen kikötést. Egyszerübben megmondva nem az volt a kérdés hogy el tudnál e herdálni 20 milliót értelmetlenül.

Vagy csak annak kell ész szerűen cselekedni akinek már családja gyereke van?

Nekem még nincs 38 évesen, akkor én most csináljak mindenféle hülyeséget? Attól biztos menőbb leszek🤔

2021. okt. 5. 03:50
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 19:13

Ezek az autók nem 20 millióba kerülnek. Talán a négy együtt sincs annyi. 20 milliót érő autó volt a kérdés. Amúgy a Suzuki Jimmy teli találat lenne csak sajnos nem 20 millió hanem csak max 2 (használtan). De sajnos újonnan se több 5-nél. Úgyhogy itt nem játszik ahhoz túl csöves, nem elég menő, hogy lehessen vele rázni a rongyot hogy "milyen drága és/vagy menő autóm van".

De mégegyszer leírom: egyébként Teli találat az a kocsi!

2021. okt. 5. 04:02
 18/25 anonim ***** válasza:

17

Az volt az alap fő tétel hogy férjen bele az keretben.

Nem azért venném mert menőznék vele,hanem hogy azért mert mindig is tetszettek.

Nem mindenki szeretné rázni az rongyot.

Amúgy nézz meg suzuki oldalán,legújabb 7 Milla és arra gondoltam.

Meg egyébként,miért kötsz bele?😐

Ha az írnám,hogy nekem Pl:Kis Polski vagy az jó öreg Zsiguli 1200-as tetszik,akkor is nekem az tetszene,nem azért venném hogy avval csajozzak.

Meg amúgyis,20 millióból nem tudsz "nagyon menő" autót venni.

2021. okt. 5. 07:14
 19/25 A kérdező kommentje:
17: Okoskodás előtt értelmezd a kérdést :) Nem azt írtam, hogy 20 millió legyen az autó, hanem férjen bele a 20 milliós keretbe. Ez azt jelenti, hogyha valaki 1 millióért venne, csak mert szimplán nincs igénye drágábbra, az is teljesen elfogadható válasz.
2021. okt. 5. 08:06
 20/25 Wadmalac ***** válasza:

Model 3

Használtan, 15-17 körül, a maradékból napelem a tetőre.

2021. okt. 5. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!