Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E90 BMW-t melyik motorral...

E90 BMW-t melyik motorral érdemes vásárolni, ha a keret 3 millió?

Figyelt kérdés

Nagy álom számomra az E90, úgy néz ki, most összejött rá a keret.

Nyilván az álom egy sorhatos motor, de nem tudom, 3 millióért lehet-e olyan sorhatost kapni, amiben nincs 300 ezer km, nem Németországból behozott, a török kebabos által lefingott kocsi, és nem visszatekert...

Ebben az árban én inkább egy mezei 320d-t találok sokkal inkább esélyesnek, de nálam az nem játszik. Nem nagyon szeretnék dízelt. Persze egy 330xd az jöhetne, de az nem lesz jó állapotú 3 villából.

Simán beérném egy 320i-vel is, de sajnos az is 4 hengeres, ha jól tudom.

Vélemények?

Előre is köszönöm! :)

2021. okt. 4. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:

3 millából*

Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy a 3 millió az nyilván úgy a keret, hogy a 3 millión kívül egy milliót félre tettem kizárólag esetleges szervizekre, mivel tudom - mert volt már BMW-m - hogy a BMW néha zsebbenyúlós sztori.

2021. okt. 4. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te is látod, hogy nincs nagyon vagy ha lesz, az szar lesz és az extra 1 milliód hamar elmegy rá. Türelem, BMW-d terem alapon gyűjts még pár milliót, aztán utána nézz körül. Tudom, milyen, mikor az embernek álma van, szar várni, de hidd el, megéri. Én is örülök, hogy vártam és végül egy jó autót tudtam venni, nem kapkodtam el.
2021. okt. 4. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyűjts még egy kicsit. Amúgy E90-et minden motornak van valami típusbetegsége amit pár százezerből orvosolnak.
2021. okt. 4. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, racionális döntés még várni, és gyűjteni még. Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. okt. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!