Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert van az, hogy az oktatóm...

Miert van az, hogy az oktatóm diesel és Hyundai-avail soha egyszer sem fullandtam le, a mi citroen c3-al (benzines) meg szinte folyamatosan?

Figyelt kérdés
A citroennel indulaskor kell gázt adni, a hyundai-al pedig nem kellett, mert elindult a kuplunggal magától. Ez miért van?

2021. okt. 4. 06:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

Azért vagy balfék mert annyi eszed nincs, hogy megkérdezd a szüleidet. Inkább itt játszod az áldozatot. Nem mintha nem lenne 23 millió kérdés ugyanerről a témáról. Tehát még a keresőt sem tudod használni.

Növessz agyat és légy egy kicsit önálló. Vagy maradj meg balféknek.

2021. okt. 4. 17:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Senki nem játszik áldozatot utolsó, felettem egy kérdést egy arra rendeltetett oldalon, és akár hiszed akár nem, először tettem ezt ezzel a témával kapcsolatban (de semmi érdekem nem áll abban, hogy neked ezt bizonygassam, mert leszarlak :))

Köszönöm a konstruktív válaszokat a többiektől, ennyi kellett, értem is, hogy miről van szó, és ma már sokkal jobban ment a vezetés. A cicát vittük dokihoz, és habár nem túl hosszú volt az út (csak pár utcányira van tőlünk az orvos), de egyszer sem fulladtam le :)

2021. okt. 4. 18:39
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Benzinessel eleve könnyebb elindulni.

Illetve az oktatóautók másak. Az oktatóautóval (szintén benzines) játszi könnyedséggel indulok el. Megpróbáltam az itthoni, szintén benzinesen, ott sokkal többet kell felengedni a kuplungból, mire elindul a kocsi.

2021. okt. 4. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
6%

Aki tud vezetni, az elindulni, legyen akár akár benzin, akár dízel, akár gáz a hajtóanyag.

Aki béna, az kifogásokat keres és megmagyarázza! :D

2021. okt. 4. 22:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, csöpög belőled a rosszindulat látom :) te biztosan úgy kezdted, hogy akármilyen járgányba ültél instant ment alattad lefulladás nélkül, mert te annyira jól tudsz vezetni, és mindenki más aki lefullad az ne is üljön a kormány mögé. Leszel szíves vagy konstruktív válaszokat küldeni, vagy hord el magad, és trollkodj máshol
2021. okt. 5. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!