Miert van az, hogy az oktatóm diesel és Hyundai-avail soha egyszer sem fullandtam le, a mi citroen c3-al (benzines) meg szinte folyamatosan?
Azért vagy balfék mert annyi eszed nincs, hogy megkérdezd a szüleidet. Inkább itt játszod az áldozatot. Nem mintha nem lenne 23 millió kérdés ugyanerről a témáról. Tehát még a keresőt sem tudod használni.
Növessz agyat és légy egy kicsit önálló. Vagy maradj meg balféknek.
Senki nem játszik áldozatot utolsó, felettem egy kérdést egy arra rendeltetett oldalon, és akár hiszed akár nem, először tettem ezt ezzel a témával kapcsolatban (de semmi érdekem nem áll abban, hogy neked ezt bizonygassam, mert leszarlak :))
Köszönöm a konstruktív válaszokat a többiektől, ennyi kellett, értem is, hogy miről van szó, és ma már sokkal jobban ment a vezetés. A cicát vittük dokihoz, és habár nem túl hosszú volt az út (csak pár utcányira van tőlünk az orvos), de egyszer sem fulladtam le :)
Benzinessel eleve könnyebb elindulni.
Illetve az oktatóautók másak. Az oktatóautóval (szintén benzines) játszi könnyedséggel indulok el. Megpróbáltam az itthoni, szintén benzinesen, ott sokkal többet kell felengedni a kuplungból, mire elindul a kocsi.
Aki tud vezetni, az elindulni, legyen akár akár benzin, akár dízel, akár gáz a hajtóanyag.
Aki béna, az kifogásokat keres és megmagyarázza! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!