Városon belül mekkora sebességgel közlekedtek?
Utolsó, grat....
Én óra szerint 55.
Kérdező! 54-től büntethetnek a helyszínen. És lehet ritka, de igenis van ilyen.
A kérdésre felelve: GPS szerint max. 55-58.
itt (Pécs) a forgalom úgy engedi, hogy kb 60-65 körül lehet menni a belső sávban a főutakon (óra szerint, GPS szerint kb 54-56)
lehet túrni neki, mert jók már az utak, de a piros lámpa úgyis megfog, nem enged ennél gyorsabban menni és ezt mindenki tudja is nagyon jól
Köszi a válaszokat és a szavazatokat.
#8: Igen, 53 és 68 km/h között ha megállítanak, akkor megbüntethetnek. Utólag csekket erre nem küldhetnek. De ez azért elég ritka. Mármint hogy megállítanának gyorshajtás miatt. Autóval senkinek nem mennek utána. Megállítani tehát akkor fog, ha kint áll gyalogosan 1 rendőr az út szélén. Az meg elég feltűnő, jóval korábbról látszik, mint hogy bemérjék az embert. Ilyenkor nem bokorból traffiznak, hanem jól láthatóan az út széléről, ahova félre is tudnak állítani. Szóval arra, hogy 68 km/h alatt bírságot kapjon valaki, elég kicsi az esély. Már ha nem vak üzemmódban tolja neki.
És egy ilyen helyen mennyivel mennétek: [link]
Direkt úgy választottam ezt ki, hogy jobb oldalt látszódjon az üres oszlop. Ilyenből sok van (illetve volt, úgy vettem észre, hogy mostanra kiszedtek jópárat) az útszakaszon. Ezekre régen minden nyáron 70-es táblákat szereltek fel, ősszel meg leszedték őket. Mostmár évek óta nem rakják ki őket. Tehát ez azt jelenti, hogy a 70-es sebesség is biztonságos (szinte semmi nem változott az úton), csak lusták kirakni a táblákat. Szóval ha teljesen biztonságosan lehet menni nagyobb sebességgel is, akkor ilyen helyen mennyivel mennétek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!