Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig kell külföldön dolgozno...

Meddig kell külföldön dolgoznom, hogy összejöjjön egy új BMW-re?

Figyelt kérdés
A 3-as sorozat újabb modelleire gondoltam. Ez kb. a középmezőnyben van. És mielőtt valaki megkérdezni, nem "rajkodni" kell, hanem egyszerűen szeretem a német autók kényelmét és teljesítményét. Ilyen drágább kocsit fél-egy évente viszonylag kevés vesztességgel lehet cserélni - csak épp az elsőt nincs miből megvenni :(
2010. szept. 1. 12:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem akkora életcél 5-6 millkót összekaparni?

Már 20-30 évig nyögi az 5-6 milliós felvett lakáshitelét csak hogy tudjon hol lani, neked meg nem olyan nagy dolog összekaparni 5-6 millkót...

Hát nem kellett írnod, hogy még ifjú titán korban vagy, kiderült a gondolkodásodból :-(

Ha van pénz a hátad mögött, anyu-apu segít akkor ne legyen gondod az 5-6 millkóra ha meg nem, akkor szerintem inkább a későbbi megélhetéseden gondolkozz, ne félévenkénti autó eladáson...

Bár ha nem nagy dolog neked 6 miller...

2010. szept. 1. 13:11
 12/35 anonim ***** válasza:
Pont egy kocsi 1évesen veszt legtöbbet az értékéből. Kijön a szalonból, és hopp félmillió legalább bukta. Na, sztem gyüjts Simsonra:D:D
2010. szept. 1. 13:22
 13/35 A kérdező kommentje:
Ezért írtam a külföldet. MO egy sz*ros ország. Nem értem ezt a rosszindulatot Beatrixe meg a tőbbiek..
2010. szept. 1. 13:25
 14/35 anonim válasza:
0%

Kicsit off lesz, előre is bocsi.

Miért kell bántani a kérdezőt? Igaza van, merni kell nagyot lépni, álmodni. Bele kell vágnod. Ismerősöm angliában dolgozik. Itthon parkettázó, kint eleinte futárkodott, majd egyszer jött a lehetőség, hogy megmutassa, hogyan dolgozik a szakmájában, utána pedig jöttek a megrendelések. Bár ő nem BMW-t vett, "csak" egy SMART-ot, de már sok mindent elért azért, mert belevágott és lépett.

Barátnőm Dubai-ba ment szülésznőnek, zsírosra keresi magát.

Nézz utána, mire van igény, mihez értesz, és vágj bele.

Sok sikert!

2010. szept. 1. 13:26
 15/35 anonim válasza:

"Ezért írtam a külföldet. MO egy sz*ros ország. Nem értem ezt a rosszindulatot Beatrixe meg a tőbbiek.."

Ismered a mondást: dögöljön meg a szomszéd tehene...

A férjemmel szoktuk énekelni a híres dalt első szavát, egészen más értelmezésben, hasonló szituációkban: Magyarország... (Oláh Ibolya "dala")

2010. szept. 1. 13:30
 16/35 Beatrix17 ***** válasza:
RELAX BABY!!Nem vagyok rosszindulatú!!!Vegyél nyugodtan BMW t!Nem sajnálom tőled!Pont én vagyok az,aki rábeszél mindenkit a BMW vásárlásra!
2010. szept. 1. 13:33
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg inkább: Ha utcaseprőnek, vagy hasonlónak mész, akkor 10-15 év, mert laknod, és enned is kell valamiből nem? Hol élsz te barom? Azthiszed minden úgy vagy, ahogy elképzeled? Még a BMW áraival se vagy tisztában, ugyanis a legalapabb, leg fapadosabb 3-as 7 millió ft. És csak közlöm, hogy 1 év után min 2 millió ft-ot veszít az értékéből.
2010. szept. 1. 13:34
 18/35 anonim ***** válasza:
úgy van*
2010. szept. 1. 13:36
 19/35 anonim ***** válasza:
ha a híd alatt laksz, és a kukából eszel, akkor utcasepréssel 16-18 év alatt meglesz az új BMW-d ára :)
2010. szept. 1. 13:40
 20/35 anonim ***** válasza:
És akkor még nem tankolt, nem vitte szervízbe
2010. szept. 1. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!