Amerikai autó (Cadillac) behozásához mik szükségesek?
Sziasztok!
- Mindenek előtt szeretném leszögezni hogy a témát teljesen komolyan gondolom és egy megvalósítandó álomként tekintek rá, szóval nem kérek az okoskodókból! -
Egy Cadillac Eldorado (1977-1979) minden vágyam, amit természetesen hazájából szeretnék behozni és itthon elvégezni a szükséges lépéseket vele kapcsolatban.
Nos amit én így tudok/gondolok az az, hogy fizetni kell a kiutamat, a visszautat, az autót, az autó útját a tengeren, be kell vezetni vele - esetlegesen hazahozatni -, itthon felkészíteni OT vizsgára + egyéb papírmunkák.
Akinek van benne jártassága és szívesen ellátna tanácsokkal annak válaszát nagyon megköszönném!
Hidd el nekem, ezt, mint magánszemély elintézni akkora ordasnagy szopás, idő + pénzigény + folyamatos futkosás, hogy mire a végére érsz, a halál f@szába fogod kívánni az egész autót :D.
Vannak cégek, akik ilyennel foglalkoznak, akár megrendelésre is hoznak be neked autót. Én tuti inkább kifizetném ezt a felárat, minthogy nekem kelljen egyedül elintézni egy ilyen behozatalt, amiről fogalmam sincs, hogy hogy kell. (és ahogy elnézem, neked sem, különben nem itt kérdeznéd)
Ez az USA autó behozatal + lepapírozás jóval összetettebb dolog, mint gondolod. Plusz a legtöbb USA autó még csak nem is felel meg az EU szabványnak. Pl. világítás tekintetében. Szóval át is kell ezeket alakítani...
Én nem gondolom egyszerű dolognak, tisztában vagyok azzal hogy hasoló a helyzet mint az ingyen támogatásnál (ami végül nem is tűnik olyan ingyennek a végén)
Mindenesetre ha van cég erre akkor a dolognak nincs akadálya az átalakítás meg a legkevesebb ugyanis nem terveztem azonnal beleülni. Csak mégis jó lenne elmenni és megnézni az adott autót mivel mégse akarnék venni egy roncshalmazt ami csak jól néz ki.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!